Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Είχε καταδικαστεί για βι α σμό και «αλώνιζε» ελεύθερος – Συνελήφθη στη Σαντορίνη.....Ένας αλλοδαπός που βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ένας αλλοδαπός που βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για αδικήματα που διέπραξε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη συνελήφθη το απόγευμα της Μ. Πέμπτης στη Σαντορίνη.

Σύμφωνα με το protothema, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας πέρασαν χειροπέδες σε 58χρονο καθώς διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν αποφάσεις του Μικτού Ορκωτού Θεσσαλονίκης για υπόθεση βιασμού για την οποία μάλιστα είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών!

Επίσης το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών του είχε επιβάλει ποινή φυλάκισης δύο ετών για παραβίαση του Κώδικα Μετανάστευσης. Ο 58χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου, που διέταξε να μεταχθεί στη φυλακή για να εκτίσει τις ποινές του.

Ακόμη μια σύλληψη

Ακόμη ένας αλλοδαπός συνελήφθη στα Ιωάννινα. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας που είχε εκδώσει η ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης καθώς προσπαθούσε να διαφύγει στο εξωτερικό. Εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκαναν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης το απόγευμα της Μ. Πέμπτης. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων έδωσε εντολή να μεταχθεί στην Θεσσαλονίκη για να απολογηθεί.

Πηγή ➤  https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου