Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Σε κρύπτες στο όχημά τους έκρυβαν τριάμισι κιλά χρυσαφικών....δύο αλλοδαποί ηλικίας 39 και 35 χρόνων,.... Δείτε φωτο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Οι Αρχές εντόπισαν τα κοσμήματα κατά τον έλεγχο στο όχημα με οδηγό τον 39χρονο και συνοδηγό τον 35χρονο στην πύλη εισόδου του λιμένα Εξωτερικού στην Ηγουμενίτσα

Πλήθος χρυσαφικά που βρέθηκαν στα χέρια τους με άγνωστο τρόπο προσπάθησαν να μεταφέρουν στο εξωτερικό για να τα διαθέσουν προς πώληση δύο αλλοδαποί ηλικίας 39 και 35 χρόνων, οι οποίοι τα είχαν κρύψει σε μια ειδικά κατασκευασμένη κρύπτη μέσα στο πολυτελές στέισον βάγκον που επέβαιναν.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ασφάλειας του Λιμενικού που έκαναν έλεγχο στο όχημα με οδηγό τον 39χρονο και συνοδηγό τον 35χρονο στην πύλη εισόδου του λιμένα Εξωτερικού στην Ηγουμενίτσα, υποπτεύθηκαν ότι κάτι παράνομο έκρυβαν και έκαναν "φύλλο και φτερό" το αυτοκίνητο, ώσπου βρήκαν την κρύπτη που περιείχε χρυσά κοσμήματα συνολικού βάρους τριών κιλών και 610 γραμμαρίων.

rings_2


Οι επιβάτες, που είχαν διασχίσει την Ελλάδα προερχόμενοι από την Τουρκία, δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα αγοράς και τα παραστατικά εισαγωγής κι έτσι οι λιμενικοί κατέσχεσαν τόσο τα κοσμήματα όσο και το όχημά τους. Οι δυο αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στον εισαγάγει Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, που τους απήγγειλε κατηγορίες για υπεξαίρεση και λαθρεμπορία.
Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου