Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Μυστική μεταγωγή του δολοφόνου της Βασιλικής υπό τον φόβο «θερμών» επεισοδίων......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Μυστική μεταγωγή απο την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, στην Αχαΐα και κάτω απο δρακόντεια μετρα ασφαλείας για τον 37χρονο «σφαγέα» της 11χρονης Βασιλικής αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες.

Οι αρχές, αποφάσισαν πως ο «δολοφόνος με το κατσαβίδι» πρέπει να μεταφερθεί σε άλλη αστυνομική διεύθυνση καθώς το ενδεχόμενο να υπάρξουν «θερμά» επεισόδια με απρόβλεπτες συνέπειες ειναι ορατό.

Έτσι, αποφασίστηκε να μεταφερθεί στην Αχαΐα όπου θα κρατηθεί μέχρι τη Δευτέρα, όταν και έχει οριστεί η μεταγωγή του στις φυλακές Γρεβενών. Ένα σωφρονιστικό κατάστημα «ειδικού τύπου» που φιλοξενεί κρατούμενους που έχουν διαπράξει σεξουαλικής φύσεως αδικήματα.

Συμφωνα με απολυτα έγκυρες πληροφορίες του newsit.gr, ο βιαστής δολοφόνος, μετά την αφιξή του στις φυλακές Γρεβενών, θα υποβληθεί σε τεστ covid και μια σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν είναι χρήστης ουσιών, ενώ θα γίνει και αξιολόγηση της κατάστασης του απο κοινωνική λειτουργό, τον αρχιφύλακα του καταστήματος και τη διεύθυνση των φυλακών ενώ αν κριθεί απαραίτητο ή αν το ζητήσει και ο ίδιος θα περάσει και απο ψυχιατρικό έλεγχο για να δουν αν υπάρχει ο κίνδυνος αυτοτραυματισμού ή κάποιας περίεργης συμπεριφοράς που θα προκαλέσει προβλήματα.

Οι εντολές που έχουν λάβει οι υπεύθυνοι της φυλακής απο την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής ειναι σαφείς.

Όπως λένε «πηγές», η κυρία Δήμητρα Λυγούρα έχει εισηγηθεί να δωσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στον συγκεκριμένο κρατούμενο και να τηρηθεί αυστηρα το πρωτόκολλο σε ο,τι αφορα στην εξεταση, την αξιολόγηση και την τοποθέτηση του καθώς οι μέχρι στιγμής αξιολόγηση των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ τον κατατάσσει σε ζώνη υψηλής επικινδυνότητας. 


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου