Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Ιωάννινα: Αυτός είναι ο Αλβανός που συνελήφθη μετά την καταδίκη του για τη δ.......... Η άτυχη γυναίκα είχε καταγωγή.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Η άτυχη γυναίκα είχε καταγωγή από τον Ισημερινό - Την σκότωσε με άλλους δύο Αλβανούς για να δείξουν την πίστη τους σε οικογένεια της μαφίας στην Πιατσέντζα

Για φόνο στην Ιταλία το 1999 με θύμα την ιερόδουλη από τον Ισημερινό, Μπέτι Ραμίρεζ, είχε καταδικαστεί, σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης ο 48χρονος Αλβανός που συνελήφθη χθες Παρασκευή στα Ιωάννινα καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης του 2021 των ιταλικών αρχών, για τα αδικήματα του φόνου και της σοβαρής σωματικής βλάβης.

Ο 48χρονος Αλβανός είχε καταδικαστεί το 2011 σε κάθειρξη 22 ετών και 8 μηνών.

Όπως μεταδίδουν αλβανικά μέσα ενημέρωσης το φονικό με θύμα την ιερόδουλη είχε σημειωθεί στις 9 Δεκεμβρίου 1999.

Κατά τις ίδιες πηγές οι δράστες ήταν τρεις και είχαν βιάσει, βασανίσει και τελικά πνίξει τη γυναίκα ως ένδειξη δύναμης για να προσπαθήσουν να γίνουν δεκτοί από οικογένεια της μαφίας στην Πιατσέντζα.

Ο ένας εξ αυτών φέρεται, μάλιστα, να κάλεσε στο τηλέφωνο την αδερφή της γυναίκας για να της περιγράψει τις αποτρέπαιες πράξεις σε βάρος της Ραμίρεζ.

Το πτώμα της Ραμίρεζ εντοπίστηκε τον Φεβρουάριου του 2000 ενώ από τους τρεις δράστες, ο ένας εντοπίστηκε και συνελήφθη το 2006 στις ΗΠΑ και ο δεύτερος συνελήφθη στο Βέλγιο.

Πηγή ➤ https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου