Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Οι Ελληνίδες της «διπλανής πόρτας» στο Only Fans......Τέσσερις από αυτές Ελληνίδες δημιουργούς μιλούν στην ......Εξηγούν στην κάμερα ποια ήταν η ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο Αντώνης Σρόιτερ μίλησε για την «Πρώτη Ματιά» με Ελληνίδες δημιουργούς, για την απόφαση που πήραν, την καθημερινότητά τους, αλλά και τα όρια που βάζουν

Δεν έχει ούτε 10 χρόνια ζωής και η πλατφόρμα του Only Fans έχει πάνω από 3 εκατ. δημιουργούς ερωτικού περιεχομένου και πάνω από 200 εκατ. συνδρομητές. Πολύ γρήγορα από πλατφόρμα για επαγγελματίες του κόσμου του πορνό έγινε χώρος για τα «κορίτσια της διπλανής πόρτας».

Τέσσερις από αυτές Ελληνίδες δημιουργούς μιλούν στην «Πρώτη Ματιά» και στον Αντώνη Σρόιτερ για το πέρασμα στα κοινωνικά δίκτυα στην πλατφόρμα με το αισθησιακό περιεχόμενο.

Δείτε την εκπομπή:


 


Εξηγούν στην κάμερα ποια ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν να δραστηριοποιούνται στην πλατφόρμα και πώς «χτίζουν» το κοινό τους στο Only Fans που τις ακολουθεί και από τα άλλα κοινωνικά δίκτυα.

Μιλούν για τους συνδρομητές, τη σχέση που έχουν μαζί τους, πότε τους λένε «όχι» σε όσα ζητούν και ποια είναι τα όριά τους. Απαντούν για το πόσα κερδίζουν από την καθημερινή ενασχόληση που χρειάζεται αρκετές ώρες, αλλά και πώς αντέδρασαν συγγενείς και φίλοι όταν έμαθαν για το Only Fans.

 Πηγή ➤   https://www.protothema.gr


2 σχόλια: