Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του τοπογράφου - Προσήχθη βασικός ύποπτος Πρόκειται για άτομο γνωστό στις Αρχές,....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Πρόκειται για άτομο γνωστό στις Αρχές, ελληνικής καταγωγής

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη που έλαβε χώρα το πρωί της περασμένης Τρίτης (2/7) στο Νέο Ψυχικό καθώς προσήχθη βασικός ύποπτοςμετά την ανάλυση του κινητού του 54χρονου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για άτομο γνωστό στις Αρχές, ελληνικής καταγωγής. Την ίδια ώρα, άτομα που έχουν γνώση της υπόθεσης και θεωρούνται κομβική σημασίας μάρτυρες για την επίλυσή της καταθέτουν στην Ασφαλεια.

Παράλληλα, έμπειροι αξιωματικοί τονίζουν ότι το αυτόφωρο για την ανθρωποκτονία έχει παρέλθει συνεπώς υπάρχει επικοινωνία με τις εισαγγελικές Αρχές, εάν υπάρξουν τα κατάλληλα στοιχεία, να εκδοθεί άμεσα ένταλμα σύλληψης.

Οδύνη στην κηδεία του 54χρονου Παναγιώτη

Νωρίτερα, το απόγευμα της Παρασκευής, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας στο Χαλάνδρι, η κηδεία του 54χρονου τοπογράφου που δολοφονήθηκε το πρωί της περασμένης Τρίτης (2/7) μέσα στο αυτοκίνητό του στο Νέο Ψυχικό.

Συντετριμμένοι η οικογένειά του, τα παιδιά του, οι φίλοι του καθώς και άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του και τους βοήθησε μέσω της δουλειάς του, με λουλούδια στα χέρια αποχαιρέτησαν τον 54χρονο τοπογράφο ενώ λευκά στεφάνια ήταν στο προαύλιο και στην είσοδο της εκκλησίας.

Νομικές κινήσεις προαναγγέλει η οικογένεια

Από τη μεριά της, η οικογένεια του τοπογράφου, ανήγγειλε προ ημερών νομικές κινήσεις κατά όσων δεν σεβάστηκαν τη μνήμη του 54χρονου. Η χήρα του θύματος, τα παιδιά και οι γονείς του, κάνουν λόγο για ισχυρισμούς τερατώδους ανακρίβειας και αδιανόητα ψεύδη που αγγίζουν τα όρια της αθλιότητας.

«Τις μέρες που ακολούθησαν την άνανδρη δολοφονία του έχουν ειπωθεί ή υπονοηθεί ισχυρισμοί τερατώδους ανακρίβειας: ενδεικτικά, ότι δήθεν είχε κερδίσει τεράστια χρηματικά ποσά σε τυχερά παιχνίδια, ότι δήθεν είχε ξαφνικά αλλάξει οικονομικό επίπεδο, ότι δήθεν πούλησε έκταση με τίμημα δεκάδων εκατομμυρίων, ότι δήθεν είχε κάνει τις τεχνικές εκθέσεις για πολύκροτη υπόθεση κ.α.», τονίζουν στην ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για σπίλωση της μνήμης του τοπογράφου.

Κάνοντας λόγο για «απολύτως ψευδείς αναφορές» η οικογένεια αναφέρει ότι ο 54χρονος ζούσε απολύτως σύννομα, διέθετε ήθος και ακεραιότητα.

«Η μόνη αλήθεια είναι ότι η επαγγελματική και κοινωνική ζωή του δολοφονηθέντος συζύγου και πατέρα μας υπήρξε απολύτως σύννομη και άμεμπτη και όσες αναφορές γίνονταν σε αυτόν, γίνονταν αποκλειστικά με θετικό πρόσημο. Το ήθος και η ακεραιότητά του γνώριζαν καθολικής αναγνώρισης όπου δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά και κοινωνικά», σημειώνουν στην ανακοίνωση, με τα μέλη της οικογένειας του Παναγιώτη Στάθη να αφήνουν αιχμές για άτομα που είτε θέλουν να κερδίσουν 15 λεπτά δημοσιότητας ή εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες.

«Εμείς, η οικογένειά του, η χήρα του, τα παιδιά του και οι γονείς του δεν θα ανεχτούμε την παραμικρή υπόνοια σπίλωσης της μνήμης του Παναγιώτη Στάθη και για αυτό ήδη κινούμαστε νομικά κατά όσων δεν την σεβάστηκαν» καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας

Δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι διάφοροι δημοσιογράφοι και «καλεσμένοι» τους, συνεχίζουν να σπιλώνουν τη μνήμη του συζύγου και πατέρα μας Παναγιώτη Στάθη με αδιανόητα ψεύδη που αγγίζουν τα όρια της αθλιότητας.

Τις μέρες που ακολούθησαν την άνανδρη δολοφονία του, έχουν ειπωθεί ή υπονοηθεί ισχυρισμοί τερατώδους ανακρίβειας: ενδεικτικά, ότι δήθεν είχε κερδίσει τεράστια χρηματικά ποσά σε τυχερά παιχνίδια, ότι δήθεν είχε ξαφνικά αλλάξει οικονομικό επίπεδο, ότι δήθεν πούλησε έκταση με τίμημα δεκάδων εκατομμυρίων, ότι δήθεν είχε κάνει τις τεχνικές εκθέσεις για πολύκροτη υπόθεση κ.α.

Όλα τα ανωτέρω είναι απολύτως ψευδή, ενώ η μόνη αλήθεια είναι ότι η επαγγελματική και κοινωνική ζωή του δολοφονηθέντος συζύγου και πατέρα μας υπήρξε απολύτως σύννομη και άμεμπτη και όσες αναφορές γίνονταν σε αυτόν, γίνονταν αποκλειστικά με θετικό πρόσημο. Το ήθος και η ακεραιότητά του γνώριζαν καθολικής αναγνώρισης όπου δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά και κοινωνικά.

Εντούτοις, κάποιοι για να κερδίσουν τα δεκαπέντε λεπτά ευτελούς δημοσιότητάς τους, ή εξυπηρετώντας άλλες σκοπιμότητες, δεν σεβάστηκαν ούτε τη μνήμη του, ούτε την οδύνη μας.

Εμείς, η οικογένειά του, η χήρα του, τα παιδιά του και οι γονείς του δεν θα ανεχτούμε την παραμικρή υπόνοια σπίλωσης της μνήμης του Παναγιώτη Στάθη και για αυτό ήδη κινούμαστε νομικά κατά όσων δεν την σεβάστηκαν».
Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου