Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2025

Άγρια επίθεση σε οδηγό τρόλεϊ - τον ξυλοκόπησαν μέρα-μεσημέρι Ο οδηγός είχε σταματήσει το τρόλεϊ επειδή ένα ΙΧ αυτοκίνητο του έκλεινε

https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤

Ο οδηγός είχε σταματήσει το τρόλεϊ επειδή ένα ΙΧ αυτοκίνητο του έκλεινε το δρόμο

Θύμα μιας άγριας επίθεσης έπεσε χθες το μεσημέρι στον Πειραιά ο οδηγός ενός τρόλεϊ με δράστες τρία άτομα που τον ξυλοκόπησαν ενώ είχε ακινητοποιήσει το όχημα καθώς ένα σταθμευμένο ΙΧ του έκλεινε το δρόμο.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε το θύμα στους Αστυνομικούς, όλα έγινα λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι της Κυριακής κοντά στη στάση Παναγίτσα.

Ο οδηγός είχε σταματήσει το τρόλεϊ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Άγιος Ιωάννης Ρέντη-Πειραιά, επειδή ένα ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο επί της οδού Αγίου Ελευθερίου, του έκλεινε το δρόμο.

Εκείνη την ώρα, τρεις άγνωστοι τον πλησίασαν, άρχισαν να τον βρίζουν και τον γρονθοκόπησαν στο λαιμό και το κεφάλι προτού τραπούν σε φυγή.

Ο 50χρονος κατήγγειλε την επίθεση στην Αστυνομία ενώ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Ελευσίνας με  τραύματα.

Οι Αστυνομικοί διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης σε βάρος του οδηγού η οποία δεν φαίνεται να σχετίζεται με το όχημα που εμπόδιζε τη διέλευση του τρόλεϊ.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου