Police-Voice blog ➤
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση εκτέλεσης του Γιάννη Λάλα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός έπειτα από πυροβολισμούς μέσα σε ξενοδοχείο στην Αράχωβα.
Το καμένο όχημα που εντοπίστηκε φλεγόμενο λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, όπου μέσα σε αυτό βρέθηκαν τρία καμένα όπλα – ένα καλάσνικοφ και δύο πιστόλια.
Εκτέλεσαν τον Γιάννη Λάλα με 10 σφαίρες, την ώρα που βγήκε στο μπαλκόνι να μιλήσει στο τηλέφωνο
Σύμφωνα με το Star, οι δύο δράστες χρησιμοποίησαν Καλάσνικοφ και πιστόλι για να σκοτώσουν τον 42χρονο.
Ο άνδρας βγήκε στη βεράντα του σαλέ για να μιλήσει στο τηλέφωνο, χωρίς να γνωρίζει ότι οι εκτελεστές τον παρακολουθούσαν.
Αράχωβα: Συνέχισαν να πυροβολούν ενώ ήταν νεκρός
Τον πλησίασαν αθόρυβα και άνοιξαν πυρ, πυροβολώντας τον αρχικά πισώπλατα και στη συνέχεια εξ επαφής. Η μανία τους ήταν τέτοια, που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τον πυροβόλησαν ξανά ενώ ήδη είχε πέσει νεκρός.
Η περιοχή αποκλείστηκε άμεσα από ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ενώ στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που περισυνέλεξε κάλυκες και πραγματοποίησε αυτοψία.
Λίγη ώρα αργότερα, σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε καμένο όχημα, το οποίο θεωρείται το όχημα διαφυγής των δραστών. Οι Αρχές εκτιμούν ότι το εγκατέλειψαν και το πυρπόλησαν για να εξαφανίσουν ίχνη DNA και αποτυπωμάτων.
Το σημείο της εκτέλεσης βρίσκεται σε απομονωμένο σημείο, γεγονός που δείχνει ότι το χτύπημα ήταν προσεκτικά σχεδιασμένο.
Οι ερευνητές εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να πλησίασαν πεζοί, ενώ συνεργός τους περίμενε λίγο μακρύτερα με το όχημα που εντοπίστηκε καμένο.
Οι Αρχές αναλύουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, παίρνουν καταθέσεις από μάρτυρες και αναμένεται να εξετάσουν τη σύντροφο του θύματος, η οποία ήταν παρούσα τη στιγμή της επίθεσης και ίσως μπορέσει να δώσει κρίσιμα στοιχεία για τη σκηνή της δολοφονίας.
Πηγή ➤ https://lawandorder.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου