Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική..Σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού ..Police-Voice blog ➤
Σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού έχουν τεθεί τις τελευταίες ημέρες οι Αρχές ασφαλείας έπειτα από πληροφορίες και ενδείξεις για τρομοκρατικό χτύπημα εντός του Σεπτεμβρίου. Το σχεδιαζόμενο ισχυρό χτύπημα, σύμφωνα με τις αναλύσεις των στοιχείων που κάνουν οι Αρχές, θα αφορά, όπως αναφέρει η εφημερίδα «τα Νέα», οικονομικό στόχο και ειδικότερα πρόσωπο από τον τομέα της οικονομίας.

Τον συναγερμό επιτείνει η προγραμματισμένη έλευση του κλιμακίου της τρόικας. Ήδη, επανασχεδιάζονται και ενισχύονται υπό το πρίσμα αυτής της απειλής τα μέτρα ασφαλείας στους χώρους όπου μετακινούνται τα στελέχη της τρόικας αλλά και Έλληνες παράγοντες του οικονομικού τομέα.

Η προσπάθεια ανασυγκρότησης του αντάρτικου πόλεων που έχει εκδηλωθεί από τις αρχές του καλοκαιριού με μία σειρά βομβιστικών και άλλων επιθέσεων, είχε ανησυχήσει την Αντιτρομοκρατική και τις υπηρεσίες Πληροφοριών περισσότερο από όσο είχαν αφήσει δημόσια να φανεί.

Μάλιστα στο «Σχέδιο Φοίνικας» οι Αρχές είδαν ποιοτικά χαρακτηριστικά, τέτοια που τις έκαναν να ξαναβάλουν στο μικροσκόπιο πρόσωπα και τις κινήσεις τους.
Πηγή ➤ .zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου