Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Παγκρήτια συνάντηση ενστόλων στο Ηράκλειο...Στο αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου..



Police-Voice blog ➤
Στο αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου πραγματοποιείται σήμερα η παγκρήτια συνεδρίαση των Διοικήσεων όλων των Συνδικαλιστικών οργάνων των σωμάτων ασφαλείας.

Στη συνεδρίαση, που θα ξεκινήσει στις 11.00, θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι των Ενώσεων Αξιωματικών και Αστυνομικών Υπαλλήλων, των Πυροσβεστών και των Υπαλλήλων του Λιμενικού καθώς και των Αποστράτων Λιμενικού και Σωμάτων Ασφαλείας. Παράλληλα έχουν προσκληθεί ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, οι βουλευτές του νησιού, ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, ο περιφερειάρχης, ο δήμαρχος Ηρακλείου αλλά και εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ και του ΕΚΗ.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση: «Τα χειρότερα έρχονται με το νέο έτος, καθώς σχεδιάζεται εφαρμογή νέων μέτρων, με περικοπές για τους εν ενεργεία, με βάση τον κατεχόμενο βαθμό και για τους συνταξιούχους με βάση τον αποστρατευτικό βαθμό ή οριζόντιες περικοπές. Οι οικογένειες των Σωμάτων Ασφαλείας, εν ενεργεία και συνταξιούχοι, ζούμε ήδη με εισοδήματα κάτω από τα όρια της φτώχειας και δεν μπορούμε να αντέξουμε νέες περικοπές».

Πηγή: cretalive.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου