Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Εξιχνιάστηκαν κλοπές στην Πάτρα...Συνελήφθησαν έξι υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας από 21 έως 56 ετών.



Police-Voice blog ➤
Εξαρθρώθηκε, έπειτα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, σπείρα που διέπραττε κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, έξι υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας από 21 έως 56 ετών.

Εις βάρος των συλληφθέντων και ακόμη δύο συνεργών τους που αναζητούνται σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα κατά περίσταση αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών κατά συναυτουργία, οπλοκατοχής και για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Συνελήφθη επίσης ένας 30χρονος Ρουμάνος, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για κλοπή και εξετάζεται η συμμετοχή του στη δράση της σπείρας.

Ειδικότερα, σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση ενεργήθηκαν έρευνες σε τρία σπίτια στην Πάτρα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21 πακέτα με λαθραία τσιγάρα και πολλά κλοπιμαία.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα ενός εκ των δραστών, ηλικίας 45 ετών, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν επιμελώς κρυμμένο στον χώρο αποσκευών ένα σπρέι πιπεριού.


Από την εμπεριστατωμένη έως τώρα έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι οι δράστες, ενεργώντας από κοινού με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διέπραξαν το τελευταίο πεντάμηνο τουλάχιστον δύο κλοπές σε επιχειρήσεις εστίασης και μία σε μηχανουργείο αποκομίζοντας το παράνομο περιουσιακό όφελος το οποίο ξεπερνά τα 40.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και κρατούνται προκειμένου οδηγηθούν τη Δευτέρα στον γ΄ ανακριτή Πατρών για να απολογηθούν.

Επιμέλεια: Χρύσα Λουγιάκη


Πηγή ➤ http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου