Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Άνοιξαν τα σχολεία για ... τις νέες ΟΠΚΕ, "Πρωτάκια" οι ειδικοί φρουροί ..ΆΝΤΕ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ...Police-Voice blog ➤
Σήμερα εκτός απροόπτου ανοίγει το σχόλιο στο οποίο θα εκπαιδευτούν περίπου 30 αστυνομικοί, προκειμένου να διαπιστωθεί πόσοι από αυτούς θα στελεχώσουν τις νέες ΟΠΚΕ που η ηγεσία φιλοδοξεί να προσθέσει στο οπλοστάσιο της πρόληψης και της καταστολής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, τις προηγούμενες ημέρες ειδική επιτροπή αξιολόγησης είδε τα
βιογραφικά και με προσωπικές συνεντεύξεις ακαθόριστου αριθμού αστυνομικών, προχώρησε στην επιλογή των 30 και αναλόγως των επιδόσεων και την αντοχής τους στην εκπαιδευτική διαδικασία, η οποία όπως θα λέγεται θα συντείνει με αυτή της ΕΚΑΜ, θα διαμορφωθεί και ο αρθμός των νέων ΟΠΚΕ.
Η φιλοδοξία είναι μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης συνολικά οι συγκεκριμένες ομάδες να ξεπεράσουν τις 20 και σύμφωνα με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, να φτάσουν μέχρι και τις 24.
Αυτό που θεωρείται σίγουρο, είναι πως για πρώτη φορά θα μπουν σ' αυτές τις ομάδες και ειδικοί φρουροί, καθώς μεταξύ των 30 έχουν επιλεγεί να εκπαιδευτούν αρκετοί (χωρίς αριθμητικό προσδιορισμό) από την ειδική αυτή κατηγορία του αστυνομικού προσωπικού.
Πηγή ➤ http://www.bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου