Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Συνελήφθησαν στην Κακαβιά..... Πολωνοί φοιτητές με πτυχίο… στη διακίνηση ναρκωτικών!... Βρέθηκαν πάνω τους 12 κιλά



Police-Voice blog ➤

Οι δύο Πολωνοί ισχυρίστηκαν ότι είναι φοιτητές στην Αλβανία όταν υποβλήθηκαν σε έλεγχο από τις αλβανικές αρχές - Βρέθηκαν πάνω τους 12 κιλά κάνναβης

Δεν έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς σπουδάζουν στην Αλβανία οι δύο Πολωνοί φοιτητές που θέλησαν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, όμως θα κάνουν… μεταπτυχιακά στις αλβανικές φυλακές καθώς συνελήφθησαν με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών!

Λίγο πριν περάσουν στη χώρα μας από τα ελληνοαλβανικά σύνορα στην Κακαβιά, η αλβανική Αστυνομία έκανε έλεγχο στις αποσκευές που μετέφεραν. Έτσι διαπίστωσαν ότι μέσα σε μια μεγάλη φιάλη υγραερίου που είχαν μαζί τους, είχαν κρύψει… δώδεκα κιλά ακατέργαστης κάνναβης τα οποία σκόπευαν να μεταφέρουν στην Πολωνία! Για τη σύλληψή τους ενημερώθηκαν οι ελληνικές αρχές, καθώς φαίνεται ότι οι δυο φοιτητές είχαν επισκεφτεί και άλλη φορά τη χώρα μας.



*** Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έναν 25χρονο που κυκλοφορούσε στην Πτολεμαΐδα έχοντας πάνω του μια συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 40,2 γραμμαρίων! Ο νεαρός αποκάλυψε ότι την είχε αγοράσει λίγο νωρίτερα από έναν 44χρονο, ο οποίος συνελήφθη στο σπίτι του όπου κατασχέθηκαν 23 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, συσκευασίες που περιείχαν υπολείμματα κάνναβης, 430 ευρώ και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.Πηγή ➤ protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου