Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Δωρεά πυροσβεστικών οχημάτων από τη Γερμανία στην Ελλάδα...Η παράδοση των οχημάτων έγινε σε ειδική εκδήλωση στη Νυρεμβέργη



Police-Voice blog ➤

Πέντε φορτηγά οχήματα είναι δωρεά του Ομοσπονδιακού υπουργείου Άμυνας της Γερμανίας προς το ΕΣΕΠΑ και θα μετατραπούν σε πυροσβεστικά βυτιοφόρα, χωρητικότητας 10.000 λίτρων


Την εθελοντική εργασία και το πολύχρονο έργο του Εθελοντικού Σώματος Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών (ΕΣΕΠΑ) στηρίζει η ΑΝΕΚ LINES και ως χορηγός μεταφέρει πυροσβεστικά οχήματα από την Ιταλία στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα πέντε φορτηγά οχήματα είναι δωρεά του Ομοσπονδιακού υπουργείου Άμυνας της Γερμανίας προς το ΕΣΕΠΑ και θα μετατραπούν σε πυροσβεστικά βυτιοφόρα, χωρητικότητας 10.000 λίτρων, καθιστώντας τα έτσι τα μεγαλύτερα στην κατηγορία τους στην Ελλάδα. Τα οχήματα προορίζονται για χρήση στη δασοπυρόσβεση σε στρατηγικά επιλεγμένες τοποθεσίες της χώρας μας.
Η ANEK LINES ανέλαβε την μεταφορά των οχημάτων, στο θαλάσσιο τμήμα του ταξιδιού τους από τη Βενετία προς την Ηγουμενίτσα.
Η παράδοση των οχημάτων έγινε σε ειδική εκδήλωση, στο πλαίσιο της 4ης ελληνογερμανικής συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε στις 21-23 Οκτωβρίου στη Νυρεμβέργη, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας των δύο χωρών, φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, γερμανικών ΜΜΕ και Ελλήνων δημοσιογράφων.
Μεταξύ των άλλων, παρευρέθηκαν ο Χανς-Γιοάχιμ Φούχτελ, κοινοβουλευτικός υφυπουργός, εντεταλμένος της καγκελαρίου για την ελληνογερμανική συνέλευση, ο Γιάννης Μιχελάκης, υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδας, ο Νικόλαος Σαχινίδης, πρόεδρος του ΕΣΕΠΑ, ο Δρ. Βόλφγκανγκ Στράιτενμπεργκερ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο Δρ. Ούλριχ Μάλυ, Δήμαρχος Νυρεμβέργης, πρόεδρος Γερμανικής Ένωσης Πόλεων, ο Kώστας Ασκούνης, πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), ο Πέτρος Τατούλης, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο Γιάννης Μπουτάρης, δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ, καθώς και η Ειρήνα Σίμου, Διευθύντρια Marketing της ANEK LINES.
Αμέσως μετά την εκδήλωση, το κομβόι των οχημάτων αναχώρησε για Βενετία και από κει για Ελλάδα.Πηγή ➤ http://www.protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου