Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ομάδα Μεταγωγών μέσα στην ομάδα ΔΙΑΣ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ...



Police-Voice blog ➤
Τρέχουν να προλάβουν τον καιρό και να συμμαζέψουν "δημοσιονομικά" τον χρόνο εδώ και λίγες ημέρες οι επικεφαλής της ομάδας ΔΙΑΣ και της άμεσης δράσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, από προχθές ανά επιλεγμένους τομείς στους οποίους σχεδιάζονται ειδικού χαρακτήρα εξορμήσεις κι έλεγχοι, τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που
επιχειρούν συνοδεύει κι ένα μικρό βανάκι για τις μεταγωγές.
Το αυτοκίνητο αυτό που το οδηγεί αστυνομικός από το τεχνικό προσωπικό του όρχου κάθε ομάδας ανά διεύθυνση, έχει διαχωριστό στη μέση και σ' αυτό οδηγούνται ύποπτοι και συλληφθέντες προκειμένου να μεταφερθούν στο κατά τόπο και αρμοδιότητα τμήμα.
Για παράδειγμα, πρώτη ημέρα εφαρμογής της καινοτομίας, επιλέχτηκε η Κυψέλη όπου, μεταξύ των ωρών 10 με 12 το μεσημέρι, έγινε εκτεταμένες έλεγχος από 7 ομάδες που δραστηριοποιούνται στο τομέα αυτό κι έκαναν 50 ελέγχους, ενώ σημείωσαν 30 προσαγωγές και μία σύλληψη.
Αντί όπως συνηθίζεται να περιμένουν περιπολικά της άμεσης δράσης για να κάνουν τις προσαγωγές- μεταγωγές, σε ειδική συχνότητα επικοινωνίας ενημερώθηκε ο οδηγός του βαν και με το συνοδό του έκαναν τις μεταγωγές στο τμήμα.
Έτσι, εξοικονομήθηκε διπλάσιος χρόνος, καθώς και τα πληρώματα των περιπολικών δεν ασχολήθηκαν με αυτού του είδους την απασχόληση, ούτε όμως και οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ παρέμεναν άπραγοι ή καθηλωμένοι μέχρι την άφιξη και την επιβίβαση των ύποπτων.
Η πρακτική αυτή πρόκειται να καθιερωθεί και κάθε μέρα θα επεκτείνεται σε διαφορετικές περιοχές λένε στο bloko.gr αστυνομικές πηγές. Όπως επίσης σημειώνουν, κάθε όρχος της ομάδας ΔΙΑΣ έχει τουλάχιστον 2 με 3 τέτοια οχήματα, οπότε ο στρατηγικός στόχος εξυπηρετείται σε επαρκώς ικανοποιητικό βαθμό.
Πηγή ➤http://www.bloko.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου