Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Άμεσα θεσμοθέτηση του επιδόματος επικινδυνότητας στις ομάδες ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ, ΖΗΤΑ, Άρθρο του Βαγγέλη Μπούζα



Police-Voice blog ➤
Η κυβερνητική γκάφα με την ... επανόρθωση της φοροαπαλλαγής στα επιδόματα ειδικών συνθηκών- επικινδυνότητας που συμπεριέλαβαν μέσα στην άγνοιατους ως δικαιούχους τους αστυνομικούς των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ και ΖΗΤΑ, εκλαμβάνοντας ως φυσικό αυτονόητο ότι ήταν μεταξύ των δικαιούχων και άρα θα πρέπει να είναι, "οπλίζει" με επιπλέον επιχειρήματα τους εκπροσώπους του ένστολου συνδικαλισμού, που διεκδικούν το κατά τους κυβερνώντες
αυτονόητο.
Διαβάστε το σχετικό άρθρο του Βαγγέλη Μπούζα..
Η έξαρση της βίας και της εγκληματικότητας στις μεγάλες πόλεις απαιτεί διαρκή, στοχευόμενη και εμφανή αστυνόμευση, προκειμένου οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς.

        Αποτέλεσμα αυτού  ήταν  η δημιουργία των ομάδων Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) οι οποίες  ανταποκρίνονται στην ανάγκη ταχείας και μαχητικής επέμβασης τόσο για την πρόληψη, όσο και για την καταστολή κάθε εγκληματικής δραστηριότητας.

         H Δυναμική Αντίδραση Αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής βρέθηκε και θα βρίσκεται δίπλα στα παιδιά αυτά προκειμένου να επιτελέσουν το καθήκον τους όσο γίνεται με ασφάλεια και χωρίς Υπηρεσιακά προβλήματα.
         Τι γίνεται όμως με την πολιτεία;

Αναγνωρίζει το σημαντικό ρόλο αυτής της υπηρεσίας και το έργο που έχει επιτελέσει από τότε που δημιουργήθηκε ;

Από ότι φαίνεται όχι...  διότι δεν έχει γίνει τίποτε έτσι ώστε  να ανταμειφτεί  η προσπάθεια αυτών των ανθρώπων που παίζουν καθημερινά την ζωή τους κορώνα γράμματα προκειμένου ο Έλληνας πολίτης να αισθάνεται και να είναι ασφαλής .

         Είναι επιτακτική ανάγκη η θεσμοθέτηση επιδόματος επικινδυνότητας για τους υπηρετούντες στην ομάδα ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ -ΖΗΤΑ όπως άλλωστε τονίστηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής η θεσμοθέτηση ενός τέτοιου επιδόματος σίγουρα δεν θα προσφέρει  ασφαλέστερες  συνθήκες εργασίας,, αλλά θα είναι  η ηθική ικανοποίηση για  τους σύγχρονους ήρωες που ήδη καταμετρούν πολλούς  νεκρούς και τραυματίες ."          


ΜΠΟΥΖΑΣ  Ευάγγελος

Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ

Μέλος  Δυναμικής Αντίδρασης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής
Πηγή ➤http://www.bloko.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου