Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Βίντεο και φωτορεπορτάζ από την αστυνομική επιχείρηση- σκούπα στο Αρκαλοχώρι ...



Police-Voice blog ➤
Γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. το πρωί στο δήμο Μινώα Πεδιάδος. Πάνοπλοι αστυνομικοί "σάρωσαν" το Αρκαλοχώρι και τα γύρω χωριά με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας στης ευρύτερη περιοχή. Μέχρι το μεσημέρι πραγματοποιήθηκαν 70 προσαγωγές. Επτά ήδη μετατράπηκαν
σε συλλήψεις και σύμφωνα με πληροφορίες αφορούν στα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας και κλοπής δικύκλων.
 
 

Στην επιχείρηση συμμετείχαν δεκάδες αστυνομικοί από την ΟΠΚΕ, τα ΤΑΕ, την Ασφάλεια, τη Δίωξη Ναρκωτικών, όπως επίσης και τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά της Αστυνομίας που εντοπίζουν εκρηκτικά και ναρκωτικά. Επί ποδός και διμοιρίες όπως και κλούβες της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και ο γερανός της Τροχαίας Ηρακλείου.
 
 
 
 
Στο στόχαστρο μπήκαν ακόμη κλεμμένα οχήματα και μηχανάκια, η παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή, ναρκωτικές ουσίες αλλά εκρηκτικές ύλες.
 
Έρευνες σε σπίτια και ποιμνιοστάσια
 
Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια, ποιμνιοστάσια και αποθήκες, αλλά και όπου οι αστυνομικοί έκριναν απαραίτητο. Τις πρωινές ώρες για τις ανάγκες της επιχείρησης αποκλείστηκαν ακόμα και δρόμοι, ενώ τα μπλόκα δίνουν και παίρνουν ακόμα και αυτή την ώρα στις εισόδους και εξόδους της περιοχής.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για μια πολύ καλά συντονισμένη επιχείρηση που σχεδιαζόταν από καιρό.
 
 
Η σημερινή επιχείρηση ήρθε να προστεθεί σε αυτές που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα σε όλο το νομό Ηρακλείου προκειμένου οι πολίτες να νιώθουν ασφαλείς.
 
 
ρεπορτάζ Μαρία Μαυρομάτη
.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου