Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Σήμερα οι ένστολοι στον Σταϊκούρα για την απόφαση του ΣτΕ



Police-Voice blog ➤
Σήμερα και σε λίγη ώρα από τωρα, οι ένστολοι συνδικαλιστές των σωμάτων ασφαλείας θα μάθουν απο πρώτο χέρι τις κυβερνητικές διαθέσεις για το αν και πότε θα υπάρξει συμμόρφωση με την απόφαση του ΣτΕ για την μισθολογική αποκατάσταση τους, καθώς στις 11.30 είναι η προγραμματισμενη συνάντηση τους με τον τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.
Όπως αποκάλυψε το bloko.gr οι εκπρόσωποι των ένστολων που ενημερώθηκαν στα μεσα της περασμένης εβδομάδας για το ραντεβού, εμφανίζονται διαθετειμένοι να ζητήσουν
εδώ και τώρα την υλοποίηση της απόφασης.
Σύμφωνα με την αιτιολογική θέση των συνδικαλιστών, η κυβέρνηση ετοίμασε αμέσως για τους δικαστικούς νομοθετική τροπολογία για τη δικαίωση της ... αυτοδικαίωσης τους που τους αποκαθιστά σε μισθολογικά επίπεδα προ Αυγούστου του 2012, παροτι διαψεύστηκαν οι οικονομικές προβλέψεις της περί απαιτούμενων 47 εκατομ. ευρώ. Η εισοδηματική επαναφορά, μαζί με τα αναδρομικά μόνο για τους δικαστικούς υπολογίζεται πλέον σε 178 εκατ. ευρώ.
Συνεπώς, αναμένεται να επιχειρηματολογήσουν οι αντιπρόσωποι των ένστολων, δεν υπάρχει καμία αιτιολογία, ούτε δικαιολογία για οποιαδήποτε αναβολή στην ικανοποίηση τους.
Μία ώρα μετά, ο κ. Σταϊκούρας θα δεχτεί τους απόστρατους των ενόπλων δυνάμεων.
Πηγή ➤http://www.bloko


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου