Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Μπαράζ ληστειών στην Αθήνα ..Δείτε ποιοι έγιναν στόχοι των ληστών



Police-Voice blog ➤
Στα Ανω Λιόσια καταγράφηκαν δύο ληστρικές εισβολές σε αρτοποιεία, πιθανότατα από τον ίδιο δράστη, που αρχικά εισέβαλλε σε κατάστημα 67χρονης από την οποία με την απειλή όπλου απέσπασε λίγα χρήματα και διέφυγε με μοτοσυκλέτα, ενώ μία ώρα αργότερα έκανε το ίδιο σε βάρος 45χρονης υπαλλήλου αρτοποιείου στην ίδια περιοχή.

Στα Εξάρχεια δύο άτομα εισέβαλλαν σε σούπερ μάρκετ των Εξαρχείων, οι υπάλληλοι του οποίου γίνονται για πολλοστή φορά θύματα ληστείας. Με την απειλή δύο μαχαιριών άρπαξαν από το ταμείο άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και διέφυγαν πεζή.
Την ίδια ώρα άγνωστος εισέβαλλε σε ξενοδοχείο της Αθήνας, ακινητοποίησε με την απειλή όπλου την υπάλληλο από τη Βουλγαρία, απέσπασε χρήματα και διέφυγε πεζός.
Επίθεση ένοπλων κουκουλοφόρων
Στο Μενίδι τρεις άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες εισέβαλλαν στο σπίτι 40χρονου Ρομά και με την απειλή όπλου αποπειράθηκαν να αφαιρέστουν χρήματα. Το θύμα αντιστάθηκε, και ένας από τους δράστες τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε στο πόδι.
Το θύμα αντιστάθηκε, και ένας από τους δράστες τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε στο πόδι
Οι δράστες διέφυγαν πεζή ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Στον Αγ. Παντελεήμονα, τρεις δράστες επιτέθηκαν σε τρεις άνδρες από το Αφγανιστάν. Αφού τους χτύπησαν απέσπασαν χρήματα, ενώ τα θύματα της επίθεσης μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Την ίδια ώρα στο Χαϊδάρι δύο άγνωστοι που φορούσαν κράνη επιτέθηκαν με μαχαίρι σε 41χρονο που κινούταν πεζός. Οι δράστες εξαφανίστηκαν με μοτοσυκλέτα, αφού απέσπασαν λίγα χρήματα και προσωπικά έγγραφα.
ΠΗΓΗ: thetoc.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου