Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Επίδειξη από F-16 στην παρέλαση..ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ



Police-Voice blog ➤
Oι πολίτες της Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια θεαματική επίδειξη ακροβατικών από αεροσκάφος F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας, που θα γίνει αμέσως μετά τη λήξη της παρέλασης.
Η επίδειξη αναμένεται να αρχίσει στις 12.25 το μεσημέρι ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου, της στρατιωτικής ηγεσίας και των άλλων επισήμων. Το θέαμα αναμένεται να κόψει την ανάσα όσων το παρακολουθήσουν, αφού σύμφωνα με αξιωματικούς της αεροπορίας ο έμπείρος πιλότος του F-16 θα πραγματοποιήσει ελιγμούς και άλλες ασκήσεις στον ουρανό και σε χαμηλή απόσταση από τη γη. Στη συνέχεια ο Κάρολος Παπούλιας θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
Από νωρίς το πρωί της Τρίτης τα αστυνομικά μέτρα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα σε όλα τα σημεία που προβλέπεται ότι θα κινηθούν ο Κάρολος Παπούλιας και οι επίσημοι. Γενικότερα σε όλη τη διάρκεια του εορταστικού τριημέρου θα τηρηθεί ο περσινός σχεδιασμός. Η εξέδρα των επισήμων θα είναι αποκλεισμένη σε μεγάλη απόσταση και οι πολίτες θα αναγκαστούν να παρακολουθήσουν την παρέλαση κυρίως στην αρχή και στο τέλος της, ενώ στη λεγόμενη “κόκκινη ζώνη” θα μπορούν να περάσουν μόνο όσοι διαθέτουν πρόσκληση. Αυτή η περιοχή θα προστατεύεται από κάγκελα και θα περιφρουρείται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος για πρώτη φορά εκτός από τα στρατιωτικά τμήματα και τα πολεμικά αεροσκάφη θα παρελάσουν και οι σκύλοι του στρατού, που είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για τη φύλαξη των στρατοπέδων.
Η μαθητική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 11 το πρωί, στην οδό Τσιμισκή. Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Ορφανός, ενώ θα παραστούν ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Πηγή:makthes.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου