Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Τί έγραψε η Σταυρούλα Τζατζανά στο facebook για τον επαναχαρακτηρισμό της αστυνομικής σχολής Κομοτηνής



Police-Voice blog ➤
Πανηγυρικό τόνο και απολύτως δικαιολογημένα έδωσε νωρίτερα στο κείμενο ικανοποίησης και ευχαριστιών που ανάρτησε στη σελίδα της στο facebook η πρόεδρος της Ένωσης Ροδόπης Σταυρούλα Τζατζανά, λίγη ώρα μετά τον αποχαρακτηρισμό ως στρατόπεδο συγκέντρωση και αποκατάσταση του ως αστυνομικής σχολής, της Σχολής Κομοτηνής.  
"ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΛΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ
ΤΜΗΜΑ ΔΟΚΙΜΩΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ, ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΗΥΘΥΝΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ! ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ!ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑΜΕ! ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣ.ΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΜΑΣ Η ΛΗΨΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΏΝ.
ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ,ΣΤΌ ΑΡΧΗΓΟ ...ΜΑΣ,ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΩΣ ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ! "
Πηγή ➤.bloko.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου