Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Το Guns & Ammo Ανακοινώνει τα Καλύτερα Προϊόντα της Χρονιάς 2014



Police-Voice blog ➤
Το Guns & Ammo (έπειτα από 10 χρόνια απουσίας) ανακοινώνει τα δικά του βραβεία για το 2014, τα οποία απονέμει στα καλύτερα προϊόντα σε κάθε κατηγορία. Το Guns & Ammo τιμά τα προϊόντα μέσα σε έξι κατηγορίες: Πιστόλι, Τυφέκιο, Κυνηγετικό Όπλο, Σιγαστήρα, Οπτικά και Πυρομαχικά.
Οι νικητές σε κάθε κατηγορία είναι οι εξής:


Πιστόλι της ΧρονιάςHeckler & Koch VP9



Το Heckler & Koch HK VP9 πιστόλι είναι λειτουργίας μικρής οπισθοδρόμησης, και χρησιμοποιεί ένα τροποποιημένο κλείδωμα Browning. Το πλαίσιο του όπλου είναι κατασκευασμένο από πολυμερές υψηλής αντοχής και διαθέτει αφαιρούμενα backstraps λαβής (τρία διαφορετικά μεγέθη παρέχονται με κάθε πιστόλι). Το πιστόλι τροφοδοτείται από γεμιστήρα διπλής στοίβαξης χωρητικότητας 15 φυσιγγίων. Τα χειριστήρια είναι πλήρως αμφιδέξια (βρίσκονται στις δύο πλευρές του όπλου). Ασυνήθιστο χαρακτηριστικό γνώρισμα του ΗΚ VP9 είναι το πατενταρισμένο “charging support”, ένα ζεύγος κατακόρυφων προεξοχών που βρίσκονται στο πίσω μέρος του κλείστρου, και στις δύο πλευρές. Αυτή η σχεδίαση παρέχει αυξημένη επιφάνεια λαβής κάνοντας ευκολότερη την όπλιση του κλείστρου. Το στάνταρ σύστημα σκόπευσης είναι, σταθερά χαμηλού προφίλ σκοπευτικά τριών κουκκίδων με προαιρετικά ένθετα τριτίου. Υπό ανάπτυξη για περισσότερα από τέσσερα χρόνια, το HK VP9 έχει υποβληθεί στις δυσκολότερες δοκιμές που μπορεί να φανταστεί κανείς, σε δοκιμές πτώσης, στο νερό, τη σκόνη, τη λάσπη, την άμμο, στα πιο ακραία περιβάλλοντα και τις πιο σκληρές συνθήκες στον κόσμο. Οι δοκιμές στη λειτουργία του πιστολιού περιλαμβάνουν την πυροδότηση 10.000 φυσιγγίων από μια μεγάλη ποικιλία πυρομαχικών από εταιρείες από όλο τον κόσμο. Αν και μοιάζει εξωτερικά με το P30, το VP9 ανοίγει νέους ορίζοντες με το νέο σύστημα πυροδότησης και το ενισχυμένο HK "ελαφρύ τράβηγμα" σκανδάλης το οποίο ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο πιστόλι.


Τυφέκιο της Χρονιάς: Ruger American Revolution




Το τυφέκιο Ruger American Revolution προσφέρεται ήδη σε επτά διαμετρήματα που κυμαίνονται από.22 έως 250 και .308 έως .30-06, και αυτό σίγουρα δεν θα είναι το τέλος αυτής της λίστας.


Κυνηγετικό όπλο της χρονιάς: Benelli Ethos




Το Ethos αποτελείται από μερικές από τις πιο επιτυχημένες καινοτομίες Benelli, τόσο παλιές όσο και νέες. Φυσικά, το όπλο είναι επικεντρωμένο γύρω από το διάσημο Inertia Driven λειτουργικό σύστημα της εταιρείας. Η γλώσσα έχει επανασχεδιαστεί, κάνοντας πιο εύκολη τη φόρτωση των φυσιγγίων, και ένας διευρυμένος αναστολέας κλείστρου επιτρέπει μια απλούστερη και ταχύτερη λειτουργία. Το cut-off έχει επίσης αλλάξει, καθιστώντας πιο εύκολο το χειρισμό και τη λειτουργία του όπλου, ακόμη και για ένα σκοπευτή με γάντια. Ένα νέο πατενταρισμένο "Σύστημα Εύκολου Κλειδώματος" στο σώμα του κλείστρου έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίσει ότι η περιστροφική κεφαλή του κλείστρου κλειδώνει, ενώ το σύστημα αδρανείας του Ethos έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί, ακόμη και με τις ελαφρύτερες γομώσεις. Το όνομα, εν τω μεταξύ, είναι αντιπροσωπευτικό της δεξιοτεχνίας που βάζει η Benelli στα πυροβόλα όπλα της. Ethosσημαίνει "χαρακτήρας" και έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό για να περιγράψει τις κατευθυντήριες πεποιθήσεις ή τα ιδανικά που χαρακτηρίζουν μια κοινότητα, ένα έθνος ή μια ιδεολογία. Η Benelli από καιρό περηφανευόταν για την αξιοπιστία, το σεβασμό, την ακεραιότητα και την αξία των όπλων την και θεωρεί τη νέα καραμπίνα Ethos ως το αποκορύφωμα του δικής της ήθους.


Σιγαστήρας της Χρονιάς: SureFire Ryder .22




Ο SureFire Ryder .22 είναι ένα νέο σχέδιο ελαφρύ σιγαστήρα για τυφέκια περιφερειακής πυροδότησης.


Οπτικό της ΧρονιάςLeupold Mark 6 3-18×44 TMR



Πυρομαχικά της Χρονιάς: Winchester Train & Defend


guns-gr.com
Πηγή ➤.policenet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου