Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS



Police-Voice blog ➤ Εκδηλώσεις με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των κατοίκων και των επισκεπτών της Θεσσαλονίκης σε θέματα που αφορούν στο HIV/AIDS διοργανώνουν σήμερα και αύριο η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS (1η Δεκεμβρίου) στην Πλατεία Αριστοτέλους διανέμονται σήμερα έντυπο ενημερωτικό υλικό, προφυλακτικά και gadgets.

Αύριο, στις 19:30 στην Πλατεία Αριστοτέλους μπροστά από τον κινηματογράφο «Ολύμπιον» θα πραγματοποιηθεί η αφή κόκκινων κεριών που θα σχηματίζουν το κόκκινο κορδελάκι (redribbon), διεθνές σήμα ευαισθητοποίησης για το AIDS.

Η αφή κόκκινων κεριών θα πλαισιώνεται από χορευτικές παραστάσεις με τη συμμετοχή των σχολών χορού Line of Dance, Danza Fuerte και το Τμήμα Γυμναζομένων ΧΑΝΘ. Τη μουσική επένδυση των εκδηλώσεων με πιάνο ανέλαβε η παιδική χορωδία «Νέοι Μουσικοί χωρίς Σύνορα».

Τις δράσεις θα στηρίξουν με την παρουσία και την ενεργή συμμετοχή τους οι φοιτητές τους Τμήματος Νοσηλευτικής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Πηγή ➤.zougla.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου