Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Πάτρα: Αύριο στον Ανακριτή ο πολιτικός υπάλληλος της ΕΛ.ΑΣ. με τα ναρκωτικά – Έκλεβε και βενζίνη από μηχανές της ΔΙ.ΑΣ.



Police-Voice blog ➤
Διακινούσε και εμπορευόταν ναρκωτικές ουσίες, όμως το θέμα είναι πως εργαζόταν ως πολιτικός υπάλληλος, που ασχολείτο αποκλειστικά με διάφορες επισκευές στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας στην οδό Ερμού στην Πάτρα.

Αυτό όμως που έκανε περισσότερη εντύπωση είναι το γεγονός πως ο συγκεκριμένος άνδρας, ο 48χρονος που συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, τους ήταν ιδιαίτερα «γνώριμος» και όσον αφορά τη δράση του.

Και αυτό γιατί είχε απασχολήσει και πάλι στο παρελθόν για κλοπή καυσίμων από υπηρεσιακά οχήματα της Αστυνομίας και συγκεκριμένα από τις μηχανές ΔΙ.ΑΣ.

Ο 48χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο Δευτέρα στα Δικαστήρια Πατρών προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή, έπειτα από την προθεσμία που ζήτησε και πήρε ο πολιτικός υπάλληλος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, που συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης, με 290 γραμμάρια ηρωίνης, ενώ ως συνεργός του συνελήφθη ένας 37χρονος.

Το ζήτημα πλέον που δημιουργείται είναι πως αν και τότε είχε εντοπιστεί η παράνομη δράση του συλληφθέντα, δεν είχε οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, αφού δεν θεωρήθηκε πως ήταν «σοβαρό» το αδίκημά του, και υπηρεσιακά είχε τιμωρηθεί με την επιβολή χρηματικής ποινής.

Το θέμα όμως είναι πως δεν προβληματίστηκε καθόλου, και συνέχισε να δραστηριοποιείται παρανόμως.

Ευτυχώς οι πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί τους οδήγησαν στο να τον θέσουν υπό παρακολούθηση και να τον συλλάβουν σε πάρκινγκ γνωστού πολυκαταστήματος στην Περιβόλα, με την ποσότητα ναρκωτικών επάνω του.

Κωνσταντίνα Τσιάμη      
Πηγή ➤policenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου