Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Dakota Meyer Special Edition 1911 Πιστόλι



Police-Voice blog ➤
Ο παραλήπτης του «Μεταλλίου της Τιμής» Ντακότα Μέγιερ, σε συνδυασμό με την Akai Custom Guns, έχει αναπτύξει μια νέα παραλλαγή M1911 πιστολιού.
Όποιος στις ΗΠΑ μπορεί να διαθέσει 3.500 δολάρια μπορεί τώρα να αγοράσει ένα πιστόλι που αρμόζει σε ένα παραλήπτη του «Μεταλλίου της Τιμής».
Η Akai Custom Guns, μια εταιρεία κατασκευής πυροβόλων όπλων με έδρα στη Φλόριντα που εξοπλίζει μερικούς από τους κορυφαίους αθλητές της σκοποβολής στον κόσμο, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα πιστόλι που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Πεζοναύτη Ντακότα Μέγιερ που έλαβε το «Μετάλλιο της Τιμής» για τις ενέργειές του κατά τη διάρκεια της Μάχης της Ganjgal στις 8 Σεπτεμβρίου 2009, στην επαρχία Κουνάρ του Αφγανιστάν. Ο Μέγιερ είναι ο δεύτερος νεότερος εν ζωή παραλήπτης του «Μεταλλίου της Τιμής». Με την είσοδο του, κατασκεύασε το Dakota Meyer Special Edition 1911 πιστόλι σε διαμέτρημα .45ACP.

"Το νέο .45 διαμετρήματος 1911 πιστόλι είναι αρκετά ακριβές για να πυροβολήσει στον ανταγωνισμό και αρκετά στιβαρό για αυτοάμυνα ή συγκεκαλυμμένη οπλοφορία" δήλωσε ο Shay Akai, ιδιοκτήτης της εταιρείας. Το πιστόλι ξεφεύγει από το συνηθισμένο και έχει μια πιο σύγχρονη επιθετική εμφάνιση. Στη μία πλευρά του πιστολιού υπάρχει μια επιγραφή που λέει, "Για όσους τα έδωσαν όλα".





guns-gr.com
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου