Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Αναθεώρηση προς τα πάνω του εκλογικού επιδόματος ζητά η ένωση Θεσσαλονίκης



Police-Voice blog ➤
Αναθεώρηση προς τα πάνω του ύψους του εκλογικού επιδόματος ζητά η ένωση Θεσσαλονίκης με χθεσινή ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι ως ποσό αποζημίωσης θα πρέπει ν' αντισταθμιστεί ισοδύναμα με τις επιπλέον ώρες απασχόλησης του αστυνομικού προσωπικού, την
ανάκληση των αδειών και μια σειρά άλλων παραμέτρων.
"Η Ένωσή μας, που εκπροσωπεί το σύνολο σχεδόν των Αστυνομικών του Ν. Θεσσαλονίκης, είναι υποχρεωμένη να δηλώσει την έντονη δυσαρέσκεια της για την απόφαση της Κυβέρνησης όσον αφορά το εκλογικό επίδομα για τις εκλογές της 25 Ιανουαρίου.
Η υπερεργασία, οι υπέρογκες επιδόσεις εγγράφων, η ανάκληση των αδειών την 31 Δεκεμβρίου 2014, τα πολλά αστυνομικά μέτρα τάξης, ασφάλειας και τροχαίας για όλη την προεκλογική περίοδο, η φύλαξη (σκοπιά) των εκλογικών τμημάτων, η «αναστάτωση» γενικότερα που υπάρχει σε όλη την ελληνική κοινωνία λόγω των εθνικών εκλογών, σε συνδυασμό με τη σοβαρότητά τους και την πόλωση που υπάρχει (που δεν έχει καμία σχέση με τις εκλογές του Μαΐου 2014), δυστυχώς, σε τελική ανάλυση καλείται να την αντισταθμίσει η Ελληνική Αστυνομία, εξαιτίας της αποστολής της.
Καλούμε, για ακόμα μία φορά, ως ένα μεγάλο κομμάτι του ένστολου συνδικαλιστικού κινήματος που αποτελεί η Ένωση, άμεσα, οι κυβερνώντες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αποφασίσουν την πιο δίκαιη και ισότιμη αντιμετώπιση του συνόλου της υπερεργασίας και των έξτρα καθηκόντων των Αστυνομικών, με την καταβολή ενός αξιοπρεπούς χρηματικού ποσού ως εκλογικό επίδομα.
Η εργασιακή μας αξιοπρέπεια και το φιλότιμο των Ελλήνων Αστυνομικών δεν πρέπει να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης από κανέναν. Όλοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και, ειδικά οι πολιτικοί μας, δεν πρέπει να αδικούν ολόκληρες ομάδες εργαζομένων, που δίνουν και το αίμα τους για την ασφάλεια του ελληνικού λαού."
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ.Θ.
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΔΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                        ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
Πηγή ➤bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου