Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Το δέμα κατασχέθηκε Πέταξαν δέμα με χασίς και κινητό στις φυλακές Κω ! !



Police-Voice blog ➤

Ο δράστης έγινε αντιληπτός από την εξωτερική φρουρά, άνδρες της οποίας προσπάθησαν να τον συλλάβουν, αλλά τράπηκε σε φυγή και κατάφερε να εξαφανιστεί

Περίσσευε το θράσος σε έναν άγνωστο άνδρα που πλησίασε μέρα- μεσημέρι στον μαντρότοιχο του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κω και προσπάθησε να πετάξει στο προαύλιο ένα δέμα, το οποίο είχε μέσα ακατέργαστη κάνναβη βάρους 95 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο!

Ο δράστης έγινε αντιληπτός από την εξωτερική φρουρά, άνδρες της οποίας προσπάθησαν να τον συλλάβουν, αλλά τράπηκε σε φυγή και κατάφερε να εξαφανιστεί. Το δέμα κατασχέθηκε και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τον «αποστολέα», ενώ σχηματίζουν δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών και μέσων επικοινωνίας σε κατάστημα κράτησης την οποία θα υποβάλλουν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

*** Με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος ια κατοχή ναρκωτικώνοδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας ένας 46χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Αριδαίας, οι οποίοι έκαναν έρευνα στο σπίτι του σε περιοχή της Πέλλας και ανακάλυψαν πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 275,5 γραμμαρίων και 33 σπόρους κάνναβης.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου