Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ??? Ο δημοσιογράφος Γιάννης Ρουμπάτης νέος διοικητής της ΕΥΠ..



Police-Voice blog ➤

Ανέλαβε καθήκοντα από την Παρασκευή - Διαβάστε το βιογραφικό του

Στη νευραλγική θέση του διοικητή της ΕΥΠ τοποθετήθηκε την Παρασκευή ο δημοσιογράφος Γιάννης Ρουμπάτης.

Ο 67χρονος Γιάννης Ρουμπάτης γεννήθηκε στα Ιωάννινα και είναι είναι διδάκτορας Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Johns Hopkins της Ουάσινγκτον.

Στο παρελθόν διετέλεσε ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και κυβερνητικός εκπρόσωπος για δεκαπέντε μήνες (1987-1988) επί κυβέρνησης Παπανδρέου.

Από το 1994 ως το 1999 διετέλεσε ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ενώ εξελέγη από τους συναδέλφους του και αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για το διάστημα 1995 - 1999.



Ποια ονόματα πρώην αξιωματικών "ακούγονται" για υποδιοικητές της ΕΥΠ, Γιατί το Π.Δ. της τοποθέτησης Ρουμπάτη έχει την υπογραφή Βούτση


Καταρχήν ξεκινάμε με τη διαπίστωση ότι το Π.Δ. για το διορισμό Ρουμπάτη στη θέση του διοικητή της ΕΥΠ, φέρει την υπογραφή του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση.
Πληροφορίες από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης σημειώνουν ότι η "κυριότητα" της ΕΥΠ παραμένει στην πολιτική ηγεσία της Κατεχάκη, πλην όμως, επειδή ακόμη δεν
έχουν δημοσιευθεί ολα τα διατάγματα για την κατανομή και την υπαγωγή των υπηρεσιών, την υπογραφή για διαδικαστικούς λόγους την έβαλε ο Βούτσης.
Σε ότι αφορά στη μάχη για τους δύο νέους υποδιοικητές, πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ότι προβάδισμα έχουν δύο πρώην αξιωματικοί. Ο ένας της Αστυνομίας, και αναφερόμαστε στον κ. Κων. Κόντη με πολυετή θητεία σε υπηρεσίες της Αχαΐας και ο οποίος στις τελευταίες εκλογές πολιτεύθηκε με το ΣΥΡΙΖΑ και ο δεύτερος ο κ. Τάσος Μαυρόπουλος, γνωστός από τη θητεία του και ως συνδικαλιστής στο Λιμενικό. Οι δύο θέσεις δεν έχουν ακόμα κλείσει, όμως οι συγκεκριμένοι φαίνεται ότι διατηρούν το προβάδισμα, έναντι κάποιων άλλων που θέτουν υποψηφιότητα, αλλά δεν φαίνεται να συγκεντρώνουν τις προϋποθέσεις.
Ο δικός μας Φώτης, επέλεξε κατά να ειωθότα να κινεί τα νήματα των εξελίξεων πίσω από το παραβάν. Παλιά του τέχνη κόσκινο.


Πηγή ➤http://www.protothema.gr/...bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου