Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Καιρός: Με βροχές, καταιγίδες και χιόνια μπήκε ο Μάρτης..Η πρόγνωση του καιρού της Κυριακής 1 Μαρτίου



Police-Voice blog ➤Με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ορεινά μπαίνει ο Μάρτιος. Θα επιβεβαιώσει την παροιμία;


Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ έχει ως εξής:

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και προς το μεσημέρι καταιγίδα θα έχει σήμερα η Αττική. Βελτίωση θα σημειωθεί από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν  νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που το απόγευμα θα σταματήσουν, θα έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες και στα ορεινά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις, αναμένονται σήμερα. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι πρόσκαιρα έντονα, βαθμιαία όμως από το απόγευμα και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βόρεια τμήματα μέχρι το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, κυρίως της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Τα φαινόμενα από το απόγευμα βαθμιαία θα σταματήσουν.  Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η θερμοκρασία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βορειοτέρα τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Σταδιακή βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες θα είναι σήμερα ο καιρός. Σταδιακή βελτίωση θα σημειωθεί από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και μετά το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η μεγίστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Δευτέρα

Στις ανατολικές Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές και σταδιακή βελτίωση. Για τις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 μ3 5 μποφόρ και βαθμιαία στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.
Πηγή: ΕΜΥ



weatherMap
Μυτιληνη
ΜυκονοΣ
Ηρακλειο
ΣυροΣ
Θεσσαλονικη
Πατρα
Χανια
Ιωαννινα
Αλεξανδρουπολη
Αθηνα
ΡοδοΣ
Λαρισα

Η πρόβλεψη του καιρού με εικονες

ΜΥΤΙΛΗΝΗ - Αρκετά σύννεφα

Μυτιληνη
Θερμοκρασία: 10.2° C
Άνεμος: 2 μποφόρ ΒΑ
Υγρασία: 90%
Πίεση: 1015.4 mbar

ΜΥΚΟΝΟΣ - Αρκετά σύννεφα

ΜυκονοΣ
Θερμοκρασία: 11.9° C
Άνεμος: 2 μποφόρ ΒΑ
Υγρασία: 76%
Πίεση: 1016.2 mbar

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Αίθριος

Ηρακλειο
Θερμοκρασία: 10.6° C
Άνεμος: 3 μποφόρ ΒΑ
Υγρασία: 87%
Πίεση: 1018.0 mbar

ΣΥΡΟΣ - Αρκετά σύννεφα

ΣυροΣ
Θερμοκρασία: 10.1° C
Άνεμος: 1 μποφόρ Β
Υγρασία: 87%
Πίεση: 1016.1 mbar

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Νεφοσκεπής

Θεσσαλονικη
Θερμοκρασία: 8.9° C
Άνεμος: 2 μποφόρ ΒΑ
Υγρασία: 88%
Πίεση: 1016.6 mbar

ΠΑΤΡΑ - Βροχή

Πατρα
Θερμοκρασία: 10.8° C
Άνεμος: 2 μποφόρ ΒΑ
Υγρασία: 97%
Πίεση: 1016.9 mbar

ΧΑΝΙΑ - Λίγα σύννεφα

Χανια
Θερμοκρασία: 12.3° C
Άνεμος: 4 μποφόρ ΒΑ
Υγρασία: 75%
Πίεση: 1017.7 mbar

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - Ασθενής βροχή

Ιωαννινα
Θερμοκρασία: 6.3° C
Άνεμος: 1 μποφόρ ΒΑ
Υγρασία: 100%
Πίεση: 1016.1 mbar

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - Αρκετά σύννεφα

Αλεξανδρουπολη
Θερμοκρασία: 8.4° C
Άνεμος: 3 μποφόρ ΒΑ
Υγρασία: 79%
Πίεση: 1017.1 mbar

ΑΘΗΝΑ - Ασθενής βροχή

Αθηνα
Θερμοκρασία: 11.8° C
Άνεμος: 2 μποφόρ Β
Υγρασία: 88%
Πίεση: 1016.4 mbar

ΡΟΔΟΣ - Νεφοσκεπής

ΡοδοΣ
Θερμοκρασία: 14.0° C
Άνεμος: 3 μποφόρ ΒΑ
Υγρασία: 75%
Πίεση: 1016.6 mbar

ΛΑΡΙΣΑ - Νεφοσκεπής

Λαρισα
Θερμοκρασία: 10.9° C
Άνεμος: 1 μποφόρ ΒΑ
Υγρασία: 79%
Πίεση: 1016.2 mbar

Πηγή ➤thetoc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου