Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Χτύπησαν και τραυμάτισαν γυναίκα τροχονόμο στα Εξαρχεια



Police-Voice blog ➤
Άγρια επίθεση με τραυματία μία γυναίκα αστυνομικό της Τροχαίας, εξελίχθηκε λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα, στην Πλ. Εξαρχείων. Το περιπολικό περνούσε από την περιοχή, ενώ είχε επιληφθεί σε τροχαίο ατύχημα, και ο οδηγός του
σταμάτησε στο κόκκινο φανάρι, που βρίσκεται στην πλατεία.
          Ξαφνικά, μία ομάδα 5-6 ατόμων προσέγγισε το αστυνομικό όχημα και επιτέθηκε εναντίον του πληρώματος. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες άνοιξαν τις πόρτες του οχήματος και πέταξαν εναντίον των αστυνομικών δύο κενά μπουκάλια μπύρας. Ένα από αυτά χτύπησε στο κεφάλι τη γυναίκα αστυνομικό, που ήταν συνοδηγός, ενώ ο συνάδελφός της κατόρθωσε να αναπτύξει ταχύτητα με αποτέλεσμα να ξεφύγουν από τους δράστες. Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της έγιναν ράμματα στο τραύμα της και στη συνέχεια αποχώρησε μετά τις απαραίτητες εξετάσεις.
          Σημειώνεται ότι και στις 6 Φεβρουαρίου 2015, πλήρωμα περιπολικού της Τροχαίας, που είχε επιληφθεί σε τροχαίο στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Σπ. Τρικούπη, είχε δεχθεί την επίθεση ομάδας ατόμων. Οι δράστες ξυλοκόπησαν τους αστυνομικούς και στη συνέχεια πυρπόλησαν το περιπολικό. Ακολούθησαν επεισόδια ανάμεσα σε αστυνομικές δυνάμεις και τις ομάδες των κουκουλοφόρων. Ήταν η πρώτη επίθεση εναντίον αστυνομικών δυνάμεων με τη νέα πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Για την συγκεκριμένη επίθεση είχε ξεσπάσει διαμάχη και αντιπαράθεση ανακοινώσεων ανάμεσα σε ξεχωριστές ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου.

του Παναγιώτη Σπυρόπουλου
.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου