Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΆΒΟΥΜΕ..Γιάννης Πανούσης: "Ξέρουμε έναν- έναν τους κουκουλοφόρους της Νομικής... Έχουμε πόλεμο με τους αναρχικούς"



Police-Voice blog ➤
Την αλλαγή 180 μοιρών της αστυνομικής στάσης απέναντι στους αναρχικούς που είτε προκαλούν επεισόδια και βανδαλισμούς, είτε προβαίνουν σε καταλήψεις, αναγγέλλει με συνέντευξη του στο Πρώτο Θέμα που θα κυκλοφορήσει αύριο ο υπουργός Δημόσιας τάξης.
Σύμφωνα με
πληροφορίες, ο υπουργός Δημόσιας τάξης θα παραδώσει στον πρωθυπουργό πλήρες φάκελο με τον απολογισμό "δράσης και βιαιοτήτων" της τελευταίας διετίας και δηλώνει ότι από αυτά τα στοιχεία γίνεται φανερό πως "εδώ δεν έχουμε να κάνουμε μ' ένα μοντέλο που τους βλέπει να σπάνε και να καίνε και λέμε <<δεν πειράζει, καλό είναι να εκτονωθούν τα παιδιά>>. υπάρχει και ένα όριο".
Στη συνέχεια ο κ. Πανούσης τονίζει και προειδοποιεί ότι αν συνεχίσουν αυτό το βιολί "είναι δεδομενο ότι η Αστυνομία δεν μπορεί ν' αφήσει αυτά τα πράγματα ατιμώρητα, καθώς είναι κομμάτι της δημοκρατίας και η ασφάλεια του πολίτη είναι ένα αίτημα γενικό. Αν αυτοί θεωροί ότι είμαστε σε πόλεμο τότε η Δημοκρατία, οι δομές της, η αστυνομίας και τα δικαστήρια θα κάνουν τη δουλειά τους. Δεν θ' αφήσουμε να καεί όλη η Αθήνα λέγοντας ότι παλιά καιγόταν και ο Πειραιάς".
Για την κατάληψη και τους βανδαλισμούς στη Νομική λέει τα εξής: "Πρέπει να λέμε τα πράγματα με τ' όνομα τους. Συλλάβαμε δύο. Ένα ζευγάρι από την Θεσσαλονίκη. Οι υπόλοιποι είναι όλοι ταυτοποιημένοι και θα μπουν στη δικογραφία".
Πηγή ➤bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου