Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Aυτό είναι το βίντεο του τρόμου από το Airbus της Germanwings



Police-Voice blog ➤
Αυτό είναι όπως φαίνεται το βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο με τις τελευταίες τραγικές στιγμές των επιβατών του μοιραίου Airbus της Germanwings.

Αυτό είναι το βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο με τις τελευταίες τραγικές στιγμές των επιβατών του μοιραίου Airbus της Germanwings. To συγκεκριμένο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο χωρίς να επιβεβαιώνεται. Δείχνει πάντως το Airbus να πλησιάζει στις Αλπεις και να έχει χάσει ύψος. Οι επιβάτες ακούγονται να ουρλιάζουν.  
Χθες το Paris Match και η Βίld αναφέρουν ότι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν βίντεο μερικά δευτερόλεπτα πριν από τη συντριβή του Airbus της Germanwings. To βιντεο φέρεται να τραβήχτηκε από κινητό τηλέφωνο, το οποίο εντοπίστηκε στα συντρίμμια. Η σκηνή είναι δραματική, συγκλονιστική: Οι επιβάτες ουρλιάζουν καταλαβαίνοντας τι ακολουθεί και ακούγεται «Θεέ μου» σε πολλές γλώσσες.
Επίσης ακούγονται μεταλλικοί θόρυβοι, προφανώς από την προσπάθεια του πιλότου να παραβιάσει την κλειδωμένη πόρτα. Στη συνέχεια, οι κραυγές δυναμώνουν και ακολουθεί σιγή.Μέχρι στιγμής τίποτα δεν επιβεβαιώνεται επίσημα.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου