Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

"ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ" - Αλλο και τούτο... Ζητούν να πληρώσουν με δόσεις στα μπουζουξίδικα οι Πατρινοί.



Police-Voice blog ➤
Η νέα μόδα που φοριέται πολύ και φέτος (και ιδιαίτερα μετά τα capital controls) είναι τα μπουζούκια με πίστωση. Γιατί ως γνωστόν η φτώχεια θέλει καλοπέραση κι επειδή καλοπέραση δίχως διασκέδαση δε γίνεται το κάνουμε κι αυτό σε δόσεις και διασκεδάζουμε... επί πιστώσει. Απαραίτητη προϋπόθεση τα καλά κονέ. 

Ξεκινάμε από τον μετρ και τη λουλουδού. Κι αφού πιούμε το μπουκαλάκι μας και ρίξουμε τα λουλουδάκια μας στον καλλιτέχνη της αρεσκείας μας στο τέλος ξεκινούν τα λεγόμενα «ψαλίδια». Και καλά για τη μία φιάλη αλλά και για το ένα πανεράκι; Και εδώ κολλάει η... πίστωση. Αν δεν έχουμε να πληρώσουμε και πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε εφέ στους φίλους μας, υπάρχει λύση: διακανονισμός και τα δίνουμε... την πρώτη του μηνός! Και αν αναρωτιέστε ποιοι είναι αυτοί; Κυκλοφορούν μεταξύ μας. 

Ο ένας είναι γνωστός έμπορος της εθνικής οδού, ο δεύτερος έχει κληρονομήσει επιχείρηση από τον πατέρα του ενώ δραστηριοποιείται σε προάστιο της Πάτρας, ένας τρίτος έχει σχέση με οικοδομικές εργασίες και δύο ακόμη με πολυτελή αυτοκίνητα που νομίζουν ότι έχουν πάει στο Αλ Χαλίλι του Καϊρου (για να κάνουν παζάρια) και όχι στα μπουζούκια! 

Πηγή ➤ dete 
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου