Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση. Διακινούσε ναρκωτικά σε ανήλικους



Police-Voice blog ➤
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά στη Πάτρα. Συνελήφθησαν τέσσερα μέλη της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και τα ηγετικά στελέχη της. Είχαν διακινήσει περισσότερα από (300) γραμμάρια κοκαΐνης και (140) γραμμάρια κάνναβης τους τελευταίους εννέα μήνες σε περισσότερους από (100) τοξικομανείς
Η πλειοψηφία των τοξικομανών που προμηθεύονταν ναρκωτικά από την εγκληματική οργάνωση ήταν άτομα νεαρή ηλικίας και ανήλικοι.
Κατασχέθηκαν (140) περίπου γραμμάρια κάνναβης, δύο πιστόλια, περίστροφο κρότου, ένα πιστόλι ( replica ) και πέντε δενδρύλλια κάνναβης
Για τη σύλληψη των μελών της εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιήθηκε οργανωμένη επιχείρηση, χθες (30-7-2015) το απόγευμα, σε περιοχές της Πάτρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.
Όπως προέκυψε κατά το προανακριτικό έργο, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης εισήγαγαν τις ναρκωτικές ουσίες από τηνΑλβανία στην Ελλάδα και στη συνέχεια τις διέθεταν σε τοξικομανείς στη Πάτρα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Την προανάκριση και τις έρευνες που είναι σε εξέλιξη διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου