Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ... ΑΥΤΟΙ είναι οι τρεις ΡΟΜΑ – “μπουμπούκια”, που είχαν ξετινάξει τη Δυτική Αττική με ληστείες, κλοπές και απάτες! (ΦΩΤΟ)



Police-Voice blog ➤
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών (3) ημεδαπών ΡΟΜΑ, ηλικίας 27, 32 και 41 ετών, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπραττε ληστείες, κλοπές και απάτες σε περιοχές της Δυτικής Αττικής και συνελήφθησαν πρωινές ώρες της 24-7-2015 στην Αττική Οδό (θέση Ρουπάκι)
 Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
Α) ΔΙΑΜΑΝΤΗ Ιωάννη του Βασιλείου και της Αικατερίνης, που γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα.
R1
Β) ΔΙΑΜΑΝΤΗ Δημήτριο του Βασιλείου και της Αικατερίνης, που γεννήθηκε το 1983 στα Άνω Λιόσια Αττικής.
R2
Γ) ΠΑΝΤΖΙΟ ή ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ή ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Νικόλαο ή Βασίλειο του Κωνσταντίνου ή Παναγιώτη και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1988 στην Πάτρα.
R3
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έως 30-1-2016, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στην πληρέστερη διερεύνηση των εκκρεμών υποθέσεων, στη διακρίβωση των στοιχείων των λοιπών συνεργών τους και τη σύλληψη αυτών και στην εξιχνίαση κι άλλων παρόμοιων εγκλημάτων μέσω της αναγνώρισής τους από πολίτες.
Πηγή ➤

1 σχόλιο: