Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Ήρθε ο ekok, Μάθετε για να μην πάθετε ! !



Police-Voice blog ➤
Τί είναι;

Η εφαρμογή eKOK δημιουργήθηκε από ανθρώπους με άριστη γνώση στην 
Τροχαία Νομοθεσία με σκοπό την διευκόλυνση της καθημερινότητας του επαγγελματία οδηγού. Πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο για τον επαγγελματία οδηγό ταξί, φορτηγού και λεωφορείου αλλά και για τον απλό οδηγό. Η εφαρμογή δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα με εύκολο και άμεσο τρόπο να έχουν πρόσβαση στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Πλήθος πληροφοριών όπως η νομοθετική διάταξη, τα πρόστιμα και οι ποινές που επιφέρουν οι παραβάσεις του ΚΟΚ παρουσιάζονται με απλό τρόπο ώστε ο χρήστης να μην χάνει χρόνο στην αναζήτησή τους.

Με αφορμή τον διενεργουμενο τεχνικό έλεγχο οχημάτων και στο πλαίσιο της επικονωνιακής προώθησης της εταιρείας σας θα μπορούσατε να προσφέρετε στους ιδιοκτήτες των οχημάτων δωρεάν έκδοση της εφαρμογής  EKOK.

Με εκτίμηση,
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Αστυνόμος Α '
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


http://www.ekok.gr/ 
Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. κυριε Δημητριε Παπαγεωργιου, Αστυνομε Α', μηπως οι κυριοι με την αριστη γνωση επι της τροχαιας νομοθεσιας, επρεπε ( κατα την ταπεινη μου γνωμη ) να καλουσαν και μερικους επαγγελματιες οδηγους, για την καλυτερη συνθεση του εν λογω κωδικα ? μιλουν και νομοθετουν μεσα σε αιθουσες κληματιζομενες και με ολα τα απαραιτητα ( καφε, νερο, αστεια, κλπ ) και οι φουκαραδες οδηγοι με τους τονους και τα μετρα που σερνουν στην πλατη τους, εχοντας καθε φορα........το ενα ποδι στη φυλακη και το αλλο στον ταφο με ζεστη με χιονια να μην μπορουν να εκφρασουν την δυσαρεσκεια τους για τους παλιους και νεους ΑΔΙΚΟΥΣ νομους του σεβαστου κατα τα αλλα ΚΟΚ ? για σκεφτειτε το μηπως και καταφερετε πολλα περισσοτερα απο αυτα που αναμενετε ! παντα με σεβασμο, Σπηλιωτοπουλος Κωνσταντινος, συνταξιουχος οδηγος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή