Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ! ! ...11 χρόνια από τη "ΜΑΥΡΗ" Πρωτοχρονιά της ΕΛ.ΑΣ... Της δολοφονίας του συναδέλφου Ειδικού Φρουρού Χαράλαμπου ΑμανατίδηPolice-Voice blog ➤
Μνημόσυνο στο ίδιο σημείο της δολοφονίας του συναδέλφου Ειδικού Φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη  διοργανώνεται ως ελάχιστος φόρος τιμής από το ΣΕΦΕΑΑ και το Α.Τ. Κηφησιάς για τα 11 χρόνια από τη "μαύρη" πρωτοχρονιά της αστυνομίας...

 11 χρόνια πέρασαν από την μέρα που ο Ειδικός Φρουρός Χαράλαμπος Αμανατίδης μπήκε στην ιστορία των Ηρώων Ειδικών Φρουρών που απαιτεί το καθήκον να θυσιάζονται  για να στηθεί η γέφυρα  μεταξύ έννομης τάξης και προστασίας των πολιτών της Πατρίδας μας.

  Ένδεκα χρόνια πέρασαν από τη μέρα που ο νέος τότε Ειδικός  Φρουρός Χαράλαμπος Αμανατίδης , αρνήθηκε να παραδώσει αμαχητή τον οπλισμό του και να δεχθεί καταιγισμό πυρών από άνανδρους ασύλληπτους ακόμη  εγκληματίες.


 Η μνήμη του θανάτου του Χαράλαμπου Αμανατίδη παραδίδει στους νεώτερους τα μεγαλύτερα μαθήματα αυτοθυσίας και υπηρεσιακής ευσυνειδησίας, χαρακτηριστικά που λειτουργούν  ως φωτοδότες στο πάντοτε σκοτεινό κακοτράχαλο και γεμάτο απρόοπτα,  δρόμο των Ειδικών Φρουρών απέναντι στα αδηφάγα εγκληματικά τέρατα.

  Ως ελάχιστο φόρο τιμής και μνήμης το Σωματείο Ειδικών Φρουρών την Πέμπτη 31/12/2015 και ώρα 10:30 π.μ θα παραστεί στη συμβολή των οδών Θήρας και Καρπάθου στην Κηφισιά, σημείο της δολοφονίας του Συναδέλφου διοργανώνοντας  και συμμετέχοντας στο μνημόσυνο που θα τελεστεί για τα δέκα χρόνια από τη δολοφονία του.

 Ευχόμαστε  ο φάρος του θανάτου του Χαράλαμπου Αμανατίδη να φωτίζει την ψυχή και το μυαλό όλων των υπηρετούντων στην Ελληνική Αστυνομία ώστε να αποφεύγουν τους σκοπέλους στον ωκεανό του εγκλήματος.

                                                                      Για το Δ.Σ

                   Ο Πρόεδρος                                                                         Ο Γενικός Γραμματέας

              Ντούμας Βασίλειος                                                                   Μαυροειδάκος Ευστράτιος
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

Ειδικός Φρουρός Αμανατίδης Χαράλαμπος

Τραυματίστηκε θανάσιμα από καταιγισμό πυρών (31-12-2004)

Ο Ειδικός Φρουρός Χαράλαμπος Αμανατίδης γεννήθηκε το 1972 στην Ημαθία και υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς.

Στις 31 Δεκεμβρίου 2004 εκτελούσε υπηρεσία ως σκοπός φρούρησης στην οικία του στρατιωτικού ακολούθου της Βρετανικής Πρεσβείας.

Βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στο φυλάκιο της σκοπιάς, έχοντας δεχθεί πολλαπλά τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο θάνατός του οφείλεται σε τρομοκρατική ενέργεια.

elas-lyste
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου