Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ & Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί τη Δύση με επιθέσεις σε νέο βίντεο



Police-Voice blog ➤
Ένα νέο βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ένας τζιχαντιστής να μιλά στα γαλλικά και να εξαπολύει απειλές για επιθέσεις της οργάνωσης στη Δύση, έδωσε στη δημοσιότητα τοΙσλαμικό Κράτος. Στο τέλος του βίντεο, μαχητές της οργάνωσης εκτελούν «αποστάτες» και «κατασκόπους».
Το μαγνητοσκοπημένο υλικό, το οποίο μεταφορτώθηκε σε ιστότοπους τζιχαντιστών, φαίνεται να παράχθηκε μετά τις βομβιστικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Όπως αναφέρεται, το βίντεο διάρκειας τουλάχιστον οκτώ λεπτών, μαγνητοσκοπήθηκε από υπηρεσία του ΙΚ στην επαρχία της Νινευής στο Ιράκ και παρουσιάζει πέντε νεαρούς άνδρες, γονατισμένους και ντυμένους με πορτοκαλί φόρμα, που χαρακτηρίζονται ως "κατάσκοποι" να ομολογούν μιλώντας στα αραβικά ότι προέβησαν σε ενέργειες εναντίον των τζιχανιστών. Στη συνέχεια δολοφονούνται εν ψυχρώ με τους τζιχαντιστές να τους πυροβολούν στο κεφάλι.
Ο γαλλόφωνος τζιχαντιστής φορά μάσκα χρώματος μπεζ, στρατιωτική στολή αγγαρείας και φέρει ένα πιστόλι. Κάτω από την μάσκα φαίνεται ότι έχει ξανθά μαλλιά.
Ο ίδιος χαρακτηρίζει τις χώρες που συμμετέχουν στη δυτική συμμαχία (υπό την ηγεσία των ΗΠΑ) που μάχεται το ΙΚ στη Συρία και το Ιράκ "ανόητους εγκληματίες" και προειδοποιεί ότι δεν θα κατορθώσουν να συντρίψουν την οργάνωση.
Παράλληλα απειλεί ότι το ΙΚ θα εξαπολύσει επιθέσεις που θα κάνουν την Δύση να ξεχάσει τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 ενάντια στις ΗΠΑ και σκότωσαν περίπου 3.000 ανθρώπους, αλλά και το μακελειό στο Παρίσι.
Σε ιδιαίτερη αναφορά του στην Ισπανία και την Πορτογαλία, τονίζει πως οι χώρες θα "πληρώσουν ακριβά" την συντριβή της εξουσίας των μουσουλμάνων στην Αλ-Άνταλους, γνωστή και ως μουσουλμανική Ισπανία ή ισλαμική Ιβηρία (711μ.Χ.–1492μ.Χ.) και μιλά για τις πόλεις Τολέδο και Κόρδοβα, επισημαίνοντας πως τα αρχαία εδάφη της Ανδαλουσίας είναι μουσουλμανικά και δεν έχουν ξεχαστεί.
Η "εκτέλεση" φέρεται να πραγματοποιείται σε συντρίμμια ενός κτιρίου που ισοπεδώθηκε από αεροπορική επιδρομή.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου