Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων Όπλα και ασύρματος της αστυνομιας στο σπίτι νεαρού στα Χανιά



Police-Voice blog ➤

Ο 25χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια όπου διενεργήθηκε προανάκριση για τυχόν εμπλοκή του σε άλλες παρανομίες

Οι ψίθυροι για το παράνομο οπλοστάσιο που διατηρούσε ένας νεαρός στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Χανίων, έκαναν τους αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Αποκορώνου να οργανώσουν αιφνιδιαστική έρευνα η οποία επιβεβαίωσε την πληροφορία και οδήγησε στη σύλληψη του 25χρονου.

Στο σπίτι βρέθηκαν ένα πιστόλι, δυο κυνηγετικά όπλα χωρίς τις σχετικές άδειες κατοχής, φυσίγγια, ένας αορτήρας πολεμικού τυφεκίου, ένας σουγιάς, 25 κροτίδες και ένας φορητός ασύρματος με το φορτιστή του με τον οποίο παρακολουθούσε τις κινήσεις της Αστυνομίας. Ο 25χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια όπου διενεργήθηκε προανάκριση για τυχόν εμπλοκή του σε άλλες παρανομίες και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί βεγγαλικών. Το πιστόλι εστάλη για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., για να διαπιστωθεί αν και πού έχει χρησιμοποιηθεί.

*** Το μπλόκο αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. που είχε στηθεί στο 64ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στο ύψος του Αγρινίου, σταμάτησε για έλεγχο το όχημα που οδηγούσε ένας 27χρονος και, κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί βρήκαν στο εσωτερικό του τέσσερις κροτίδες, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, ένα μαχαίρι και δύο φυσίγγια πυροβόλου όπλου. Ο νεαρός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή βεγγαλικών, όπλων και πυρομαχικών με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου