Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΘΡΗΝΟΣ...Στο πένθος ξανά η Ελληνική Αστυνομία.από τον ξαφνικό χαμό του Αρχ.+ Αθανασιου Δανιά ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ! RIP.



Police-Voice blog ➤
Θρήνος  Ελληνική  Αστυνομία από τον ξαφνικό χαμό του Αθανασιου Δανιά . Ο Αρχιφύλακας υπηρετουσε στην Αστυνομική Διευθυνση Αχαίας και συγκεκριμένα στο B' Αστυνομικό τμήμα. Καταγόταν από το Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας και πέθανε ξαφνικά σήμερα απο ανακοπή καρδιάς . Ο Πρόεδρος των αστυνομικών Υπαλληλων Νομου Αχαίας Σταυρος Τσεκουρας έγραψε πριν από λίγο στο facebook ενα ιδιαιτερα συγκινητικό μήνυμα.

"Δυστυχώς άλλος ένας καλός κι Άξιος συνάδελφος , ένας νέος άνθρωπος στην πιο παραγωγική του ηλικία έφυγε ξαφνικά από κοντά μας από Καρδιακή ανακοπή. Τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στα προσφιλή του πρόσωπα.
Θανάση θα ζεις στις καρδιές μας για την αθόρυβη αλλά ουσιαστική παρουσία σου και την προσφορά σου. Απώλεια για την οικογένεια σου αλλά και τους συναδέλφους σου".


Πηγή ➤ achaianews

Aπό τους διαχειριστές του blog και της σελίδος police-voice gr τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια και τους οικοίους του εκλιπόντος συναδέλφου μας. 
Πηγή ➤elas-lyste

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου