Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΚΤΗΝΩΔΙΑ! Ασυνείδητος σπέρνει το θάνατο εν ψυχρώ σε ανυπεράσπιστα ζώα στη Ραφήνα! (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)Police-Voice blog ➤
Σε απόλυτη κτηνωδία εκτυλίσσεται η κατά συρροή εγκληματική ενέργεια που σημειώνεται απέναντι σε αδέσποτα σκυλιά στο καταφύγιο της Ραφήνας από πέρυσι το καλοκαίρι από ασυνείδητο δράστη του οποίου τα ίχνη παραμένουν ανεξιχνίαστα.
Σύμφωνα με το ereportaz.gr που επικοινώνησε με την κ. Βιβή Λευκαδίτη, μέλος φιλοζωικής οργάνωσης στο Γέρακα, αλλά και με την κ. Γιούλη Μαυράκη, πρόεδρο της φιλοζωικής » Πήγασος» Ραφήνας – Πικερμίου , έγινε γνωστό πως από το καλοκαίρι του 2015 στη περιοχή της Ραφήνας και πιο συγκεκριμένα στο καταφύγιο σκύλων της περιοχής, αλλά και περιμετρικά αυτού κυκλοφορεί ένας άγνωστος που με την χρήση αεροβόλου σκοτώνει εν ψυχρώ αδέσποτα σκυλιά.
Μέχρι στιγμής τα ζώα που έχουν θανατωθεί υπολογίζονται στα έξι και υπάρχουν φόβοι για αύξηση του αριθμού σε περίπτωση που δεν παρθεί άμεσα μια απόφαση.
Μάλιστα τα τελευταία δυο Σαββατοκύριακα στο στόχαστρο μπήκαν τέσσερα σκυλιά , στα δυο εκ των οποίων κατά την νεκροψία εντοπίστηκαν από ένα βλήμα στη περιοχή της κεφαλής . Ωστόσο ο εν λόγω κακοποιός φαίνεται πως προσεγγίζει τα θύματα του είτε πετυχαίνοντας τα στον ύπνο, είτε δίνοντας τους τροφή.
Σύμφωνα με την κ. Μαυράκη η φιλοζωική οργάνωση την οποία εκπροσωπεί έχει ζητήσει συνάντηση τόσο με τον δήμαρχο της περιοχής, όσο και με τις αστυνομικές αρχές, έτσι ώστε να προχωρήσουν από κοινού στην λήψη απόφασης έτσι ώστε να αποφευχθούν οι κατά συρροή εγκληματικές ενέργειες του εν λόγω δράστη ο οποίος ήδη έχει επικηρυχθεί.
Στο μεταξύ εκφράζεται έντονη ανησυχία από την πλευρά των ιθυνόντων οι οποίοι φοβούνται ακόμη και για ανθρώπινες απώλειες σε περίπτωση συμπλοκής με τον δράστη.


s2s3
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου