Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Ψεύτης ο Τόσκας: ?? «Δεν πρόκειται να φτιάξουμε ξανά ομάδα Δέλτα, ούτε Ο. Η Αστυνομία είχε μάθει μόνο τη καταστολή», Η αλήθεια για πράσινα μηχανάκια


Αυτοί με τις χακί στολές και τις μοτοσικλέτες της ΔΕΛΤΑ, εξωήγινοι είναι ή γκρουπάκι από θεατρική ομάδα του Δελφινάριου;

Police-Voice blog ➤
Δεν ξέρω που τη βρήκανε κάποιοι αυτή την ομάδα. Ομάδα «Ο» δεν υπάρχει", υποστηρίζει ο Τόσκας σε συνέντευξη του στην huffingtonpost.gr. "Είναι εφεύρημα δημοσιογραφικό και
δεν τη γνωρίζω. Αν τη ξέρετε εσείς πείτε το. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν αναπροσαρμόζουμε και την οργάνωσή μας και τη δράση μας ανάλογα με τις ανάγκες. Αλλά πραγματικά εγώ δεν γνωρίζω κάποια ομάδα «Ο» και δεν ξέρω αν υπάρχει. 
Έγινε μία προσπάθεια δημοσιογραφική για να πουν κάποιοι ότι ξαναδημιουργούνται οι ομάδες «Δέλτα». Οι ομάδες αυτές δεν ξαναδημιουργούνται γιατί λειτουργούσαν αυθαίρετα, προκαλούσαν σε πολλές περιπτώσεις, ήταν έξω από κάθε μορφή ελέγχου και τέτοια ομάδα δεν θα ξαναδημιουργήσουμε. Ευέλικτους σχηματισμούς για να αντιμετωπίσουν συγκεκριμένες καταστάσεις φυσικά και μπορεί να δημιουργηθούν. Άλλα ούτε ομάδα Δέλτα, ούτε «Ο» υπάρχει αυτή τη στιγμή.

toskas

Εδώ τίθεται ένα θέμα. Οι ίδιοι οι αστυνομικοί οι οποίοι υπηρετούσαν στη «Δέλτα» και μετά την κατάργηση αποχώρησαν εγκαλούμενοι για περιστατικά βίας τώρα καλούνται να επανδρώσουν αυτούς τους νέους ευέλικτους σχηματισμούς.

Ξέρετε υπάρχει το εγωιστικό σύνδρομο που λέει ότι «είχα εγώ δίκιο και οι άλλοι άδικο», σε στιγμές άκρατου εγωισμού. Οι αστυνομικοί δεν ενεργούν σύμφωνα με το τι θέλει ο καθένας, οι αστυνομικοί ενεργούν σύμφωνα με το σχέδιο, το οποίο συντάσσει η ηγεσία της Αστυνομίας, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της πολιτικής ηγεσίας και όχι σύμφωνα με το τι είχανε μάθει μέχρι τώρα. Ξέρετε η Αστυνομία είχε μάθει μόνο την καταστολή μέχρι τώρα. Είδατε ότι οι άλλες μέθοδοι που δεν στηρίζονται αποκλειστικά στην καταστολή είναι πιο αποτελεσματικές;"


Σημείωση bloko.gr: Προφανώς, όπως γράφουμε στη λεζάντα της φωτογραφίες, οι αστυνομικοί με τις χακί στολές των ΜΑΤ και τα μηχανάκια της ΔΕΛΤΑ που απαθανατίστηκαν στις 11 Φεβρουαρίου κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ είναι δημοσιογραφικό αποκύημα και ... δημιουργικός αντικατοπτρισμός. Εκτός αν πρόκειται για εξωγήινους ή για γκρουπάκι θεατρικής ομάδας του Δελφινάριου.

Ούτε η είδηση την 1 Μαρτίου ότι επίκειται αναπαραγωγική κλωνοποίηση της ομάδας από 30 σε 60 αστυνομικούς με 30 μηχανάκια. Είναι γνωστό πως το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Σε ότι αφορά πάντως στον Τόσκα, δεν χρειαζόταν τέτοια γενετική επίδραση. Πρόκειται μάλλον για ορμέμφυτη παθογένεια. 

Γιατί είναι άλλο αυτό που λέει ο υποδυόμενος τον προϊστάμενο (φευ για τα Σώματα Ασφαλείας) των Σωμάτων Ασφαλείας και άλλο ότι προφανώς με δική του παρέμβαση ξαναμπήκαν στις αποθήκες τα μηχανάκια και σταμάτησε η διαδικασία για την "επάνδρωση" τους με νέο προσωπικό. Αλλά είπαμε. Μια φορά ψεύτης, για πάντα ψεύτης.  

Η συνέντευξη του Τόσκα στον Αλέξανδρο Καλαφάτη για την huffingtonpost.gr
toskas
.
Πηγή ➤.bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου