Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΤΕΡΑΣΤΙΑ η καταστροφή στην Κύπρο από τη ΦΩΤΙΑ που προκάλεσε 12χρονος με ΑΝΑΠΤΗΡΑ!



Police-Voice blog ➤
Εκκενώθηκαν οικισμοί και χωριά. Σύμφωνα με σχετικό άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ τεράστια για τα δεδομένα της Κύπρου θεωρείται η οικολογική καταστροφή που έχει προκαλέσει η φωτιά στην δασική περιοχή του χωριού Ευρύχου και των γύρω χωριών. Σήμερα αναμένονται τρία αεροσκάφη τύπου καναντέρ από την Ελλάδα ενώ χθες επιχειρούσαν αεροσκάφη που έστειλε το Ισραήλ, το οποίο θα στείλει και άλλα μέσα σήμερα. Παράλληλα στη μάχη με τις φλόγες έχουν επιστρατευτεί όλα τα πτητικά μέσα της Κύπρoυ αλλά και ελικόπτερα από τις βρετανικές βάσεις.
Έχουν εκκενωθεί τα χωριά Κουρδάλι, Σπήλια, Αγία Ειρήνη και Καννάβια, υπό τον φόβο της παράδοσης των κατοικιών στις φλόγες, ενώ από τους πυκνούς καπνούς η πρόσβαση στην περιοχή είναι πολύ δύσκολη αφού η ορατότητα είναι μηδενική, όπως σημειώνεται σε σχετικό άρθρο. Για την φωτιά ευθύνεται ένας 12χρονος που έπαιζε με αναπτήρα στην αυλή του σπιτιού του παππού του όταν σε κάποιο σημείο ξέσπασε η φωτιά.
Ο μικρός έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία και ανέφερε ότι προσπάθησε να την σβήσει αλλά πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Εν τω μεταξύ χθες ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Βενιαμίν Νετανιάχου. Αυτό ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοινώνοντας πως το Ισραήλ θα αποστείλει επιπλέον βοήθεια, για ενίσχυση των προσπαθειών πυρόσβεσης.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου