Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Εγώ θα βγάλω το «γέρο» μου έξω, ακόμα και με το Π, αρκεί οι Έλληνες να ενωθούμε με έναν σκοπό ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!!!



Police-Voice blog ➤

Η χώρα θα γεμίσει Σουλιώτισσες και Μπουμπουλίνες – Ευχάριστα τα νέα

Μόλις επέστρεψαν από μια άτυπη συνάντηση με ένα σύλλογο κυριών, γνωστές μαχήτριες και αντικαθεστωτικές στο F/B και παρά την ηλικία τους (60+) – που μερικοί θεωρούν ότι η ζωή τελείωσε – σήμερα αντί να «κάνω μάθημα», πήρα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ.

Μια λοιπόν από τις κυρίες με είχε προσκαλέσει εδώ και καιρό να παραβρεθώ στις συναντήσεις τους και μιας και αποφάσισα να βγω σιγά σιγά από το καβούκι μου, είπα να ξεκινήσω από ανθρώπους που νοιώθω ότι τους γνωρίζω καλύτερα.
Έτσι λοιπόν σήμερα βρέθηκαν στον Πειραιά και η σημερινή μέρα την συγκαταλέγω σε αυτές που έρχονται όταν νιώθεις ότι όλα έχουν τελειώσει και είσαι έτοιμος να παραδοθείς τότε γίνεται αυτό το κάτι που σου δίνει και πάλι θάρρος και συνεχίζεις με νέα κέφια.
Ειλικρινά αν το 5% από τις Ελληνίδες ήταν σαν αυτές τις γυναίκες, τότε πατριώτες ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Μια παρέα μεγάλων σε ηλικία γυναικών, αλλά με ψυχή παλικαρίσια που δηλώνουν και ειλικρινά σας λέω είναι έτοιμες για όλα, όταν ο λαός θα δώσει το τελικό σύνθημα.
Πάντα διατηρούσα τις αμφιβολίες μου για τους μεγάλους στην ηλικία. Τους θεωρούσα και «βολεμένους» και επαναπαυμένους στη συνταξούλα και τα εγγονάκια τους. Σήμερα πήρα μάθημα ζωής απο 20 γυναίκες που έχουν καταλάβει πολύ καλά ότι τα εγγονάκια για να ζήσουν σε μια ελεύθερη Ελλάδα και με το κεφάλι ψηλά σαν Έλληνες, πρέπει κάποιοι να θυσιαστούμε και αυτές είναι έτοιμες να μπουν στην πρώτη γραμμή. Να θυσιάσουν και τη ζωή και την ησυχία και τη σύνταξη τους.
Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση γιατί κάποιες από αυτές ήταν στην κατηγορία των αποκαλούμενων «μεγαλοσυνταξιούχων» με σύνταξη που εγώ ούτε μισθό δεν θα δω ποτέ. Μια από αυτές  η μπροστάρισα στην παρέα και η πλέον μαχητική μου είπε το πιο ωραίο που άκουσα.
Εγώ θα βγάλω το «γέρο» μου έξω,  ακόμα και με το Π, αρκεί οι Έλληνες να ενωθούμε με έναν σκοπό ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!!!
Ειλικρινά σήμερα αναθάρρησα, πήρα τα πάνω μου, είδα ότι τελικά σε αυτή τη χώρα υπάρχει ελπίδα…
Τελικά ίσως αυτό που μένει είναι μόνο το γεγονός σοκ…
Το γεγονός που ξεσηκώσει και θα ενώσεις αυτές τις μικρές ομάδες…
Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

e-koutsobola.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου