Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Η Ρωσία «προειδοποιεί» την Αμερική: «Θα προχωρήσουμε στη λήψη μέτρων αντιποίνων» (ΒΙΝΤΕΟ)



Police-Voice blog ➤
Σε μια σκληρή ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο εξωτερικών προειδοποίησε σήμερα τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ για «μέτρα αντιποίνων» αναφορικά με την είσοδο στη Μαύρη Θάλασσα αμερικανικού αντιτορπιλικού κατευθυνόμενων βλημάτων.
«Ανά τακτά χρονικά διαστήματα αμερικανικά σκάφη εισέρχονται στη Μαύρη Θάλασσα. Είναι προφανές ότι δεν εκτιμούμαι αυτές τις κινήσεις και αναμφίβολα αυτό θα οδηγήσει σε μέτρα αντιποίνων», δήλωσε πιο συγκεκριμένα ο Andrei Kelin αξιωματούχος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
Ο ίδιος αποκάλεσε την παρουσία του αμερικανικού σκάφους στη Μαύρη Θάλασσα ως «επίδειξη δύναμης».
Ο Kelin αναφερόμενος στις γενικότερες σχέσεις της Ρωσίας με το ΝΑΤΟ ανέφερε πως χωρίς αμφιβολία υπάρχει μια αύξηση της έντασης ανάμεσα στα δύο μέρη.
Το USS Porter (DDG-78) κλάσης Arleigh Burke έφτασε στο λιμάνι της Βάρνα στη Βουλγαρία την περασμένη Τρίτη σε μια αποστολή που το αμερικανικό Ναυτικό αποκαλεί ως «ανάπτυξη ρουτίνας».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του 6ου Στόλου το αμερικανικό σκάφος θα πραγματοποιήσει «επισκέψεις σε χώρες της περιοχής και θα συμμετάσχει σε διμερείς ναυτικές ασκήσεις». Ταυτόχρονα και σε σχέση με την «στροφή» του αμερικανικού Ναυτικού προς τη Μεσόγειο ανακοινώθηκε ότι δύο αμερικανικά αεροπλανοφόρα τα Eisenhower και Truman θα παραμείνουν στη Μεσόγειο για ένα μήνα τουλάχιστον μέχρι την πραγματοποίηση της συνόδου του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί στον Ιούλιο στην Βαρσοβία.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου