Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Τα McDonald’s αρνήθηκαν σε μια άστεγη κυρία ένα ποτήρι νερό. Τότε ένας άγνωστος μπήκε στην μέση για να την υπερασπιστεί! (ΦΩΤΟ)

Τα McDonald’s αρνήθηκαν σε μια άστεγη κυρία ένα ποτήρι νερό. Τότε ένας άγνωστος μπήκε στην μέση για να την υπερασπ


Police-Voice blog ➤
Ο Βρετανός Jonathon Pengelly είχε πεταχτεί στα McDonalds να τσιμπήσει κάτι όταν η νύχτα του πήρε μια αναπάντεχη τροπή. Ενώ στεκόταν στην ουρά παρατήρησε μια γυναίκα μπροστά του η οποία ήταν σαφώς άστεγη και της αρνήθηκαν λίγο νερό. Αντί να αγνοήσει τη γυναίκα, ο Pengelly αποφάσισε να κάνει ότι μπορούσε για να την βοηθήσει. Μπήκε τότε στο Facebook για να περιγράψει την απίστευτη συνάντηση τους.
Η καρδιά μου γκρεμίστηκε! Γι “αυτό και της μίλησα και της είπα να παραγγείλει ότι ήθελε, περιμένοντας την να παραγγείλει τα πάντα. Ήμουν τόσο σοκαρισμένος. Ζήτησε ένα burger με τυρί και αυτό ήταν. Αγοράσαμε όσα μπορούσαμε να μεταφέρουμε, έτσι ήξερα ότι δεν επρόκειτο να είναι πεινασμένη. Δεν μπορούσα να αφήσω μόνη αυτή την κυρία να φύγει, ήταν τόσο ζεστή και γλυκιά.
Έτσι κάθισα μαζί της, στο κρύο σκληρό πάτωμα, στη μέση του χειμώνα, και ξέρετε τι έκανα; Έκλαψα.
ta-mc-donalds-1
Δεν κοστίζει τίποτα να είσαι ευγενικός, και εύχομαι ειλικρινά οι άνθρωποι να ευαισθητοποιηθούν στο θέμα των αστέγων σε όλη τη Βρετανία! Εγώ και η Polly μιλάμε στο τηλέφωνο και της υποσχέθηκα ότι ποτέ δεν θα πεινάσει ή θα κρυώσει! Της έδωσα κουβέρτες, μαξιλάρια και ένα σακίδιο γεμάτο τρόφιμα.
Αν δείτε κάποιον στο δρόμο, μην τον κοιτάτε αφ” υψηλού σαν να είναι ένα τίποτα. Δεν ξέρετε τι έχει περάσει! Σκεφτείτε λίγο!
Polly, με άλλαξες! ❤️❤️❤️
tonwtiko.com
Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. Τό επόμενο βήμα θά πρέπει νά γίνει από τόν κόσμο. Κανείς νά μήν ξαναψωνίσει από τό συγκεκριμμένο κατάστημα. Αυτή η γυναίκα θά μπορούσε νά είναι η μάνα μας ή η αδελφή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή