Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ – ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ – ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ – ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ


Police-Voice blog ➤
Μονομερώς και αυτοβούλως ο Τούρκος πρόεδρος ετοιμάζει τα τύμπανα του πολέμου.

Ο Σουλτάνος που μετά το δημοψήφισμα δείχνει να είναι κίνδυνος για ολόκληρο τον πλανήτη, ετοιμάζεται να εισβάλλει στη Συρία γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του Ρωσία και ΗΠΑ. Για να πετύχει το σχέδιό του, θα χρησιμοποιήσει εκτός του τακτικού στρατού, τους μισθοφόρους του SADAT.
Κουρδικές πηγές επιβεβαιώνουν τα σχέδια των Τούρκων, οι οποίοι θα εισβάλλουν με την κάλυψη των μαχητικών τους. Αυτό που προκαλεί εφιάλτη είναι το γεγονός ότι θα βομβαρδιστούν θέσεις του YPG κάτι που σημαίνει ότι σίγουρα θα υπάρξουν και αμερικάνικες απώλειες.
Ήδη, 7.000 στρατιώτες, άρματα μάχης και πυροβόλα περιμένουν το πράσινο φως σε μια γενικευμένη επίθεση που θα γίνει σε τρία σημεία.
Η Ουάσιγκτον και ο Ν.Τραμπ προσωπικά πήραν μια «γεύση» μετά την επίσκεψη του Σουλτάνου στις ΗΠΑ και τις αντιδράσεις από την βίαιη συμπεριφορά των Τούρκων σωματοφυλάκων , με ποιο άτομο  ακριβώς συνδιαλέγεται για την Συρία.
Είναι φανερό ότι «δεν έπιασε ο πόνος» για τις ζωές των αμάχων της πολυπαθούς χώρας αλλά στόχος είναι η εξάλειψη των Σύρων Κούρδων στα βόρεια της χώρας.
Η Άγκυρα θεωρεί ότι εφόσον το PKK θεωρείται  διεθνώς τρομοκρατική οργάνωση , δια του δικού της θεωρήματος, και οι Σύροι Κούρδοι  του YPG,  οι οποίοι «απειλούν» σύμφωνα με τους ίδιους την χώρα, είναι τρομοκράτες και για αυτό έχει το «νόμιμο δικαίωμα»  να επέμβει στρατιωτικά .
Το  επιχειρησιακό σχέδιο για την περιοχή της Βόρειας Συρίας έχει καθοριστεί πλήρως και οι θέσεις των «τρομοκρατών» εντός του συριακού εδάφους έχουν εντοπιστεί και καταγραφεί από τους τουρκικούς δορυφόρους.
Τούρκοι ανώτατοι αξιωματούχοι ασφαλείας και ο Πρόεδρος Ερντογάν  μετέφεραν όλα αυτά τα θέματα στο τραπέζι μετά τις συνομιλίες μεταξύ της τουρκικής αντιπροσωπείας και του Προέδρου του Τραμπ στις Ηνωμένες Πολιτείες .
Οι Αμερικανοί , σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο, φέρονται να συνεχίζουν να δίνουν  στον  YPG  υποστήριξή και ένας  από τους λόγους ήταν για να μην επιτρέψουν  στη Ρωσία να αυξήσει την επιρροή της στην οργάνωση αυτή.
Όλα αυτά όμως περιπλέκουν επικίνδυνα την όλη κατάσταση και δεν θέλει πολύ να έχουμε εμπλοκή όλων των συμμετεχόντων σε κάτι πολύ μεγαλύτερο και πολύπλοκο , που θα  σημαίνει ολοκληρωτικό πόλεμο.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου