Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Η υποδοχή του Ιερού λειψάνου του Αγίου Νικολάου από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Αλεξανδρουπόλεως στον ομώνυμο Ιερό Ναό Δαδιάς. ΦΩΤΟ



Police-Voice blog ➤
Την 18-05-2017 πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του  Ιερού λειψάνου  του Αγίου Νικολάου από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Αλεξανδρουπόλεως στον ομώνυμο Ιερό Ναό Δαδιάς. Το ιερό λείψανο το μετέφερε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ.κ. Άνθιμος  συνοδεία περιπολικού του Αστυνομικού Τμήματος  Σουφλίου και το παρέδωσε στον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνού, παρουσία και του Αιδεσιμολογιώτατου Αρχιμανδρίτη πατρός Ιωακείμ ΒΑΛΙΔΑΚΗ, ιερέως της Δαδιάς.


 Ακολούθησε εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Ανθίμου. Μετά το πέρας του εσπερινού, ο Διοικητής του Α.Τ. Σουφλίου προσέφερε στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ.κ. Άνθιμο έναν θυρεό του Α.Τ. Σουφλίου ευχαριστώντας τον για την παρουσία του,  την προσφορά και το έργο του στο λαό του Έβρου.  Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον Διοικητή για το πολύ ωραίο δώρο του με τις ανάλογες ευχές.



Την 20-05-2017, μετά την Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Δαδιάς εις ανάμνηση της ανακομιδής και μετακομιδής του λειψάνου  του Αγίου Νικολάου Μύρωνος  του Θαυματουργού και σε τράπεζα που παρέθεσε το εκκλησιαστικό συμβούλιο, ο Διοικητής του του Α.Τ. Σουφλίου προσέφερε στον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνό έναν θυρεό του Α.Τ. Σουφλίου ευχαριστώντας τον, πρώτον για το έργο και προσφορά του στο λαό του Έβρου και  δεύτερον για τους άξιους ιερείς που λειτουργούν και ιερουργούν στα χωριά της περιφέρειάς του (όπως της Δαδιάς), οι οποίοι κάνουν τους πολίτες  καλούς Χριστιανούς, οπότε  καλούς πολίτες , πράγμα που σημαίνει ότι η δουλειά/λειτούργημα των Αστυνομικών γίνεται ευκολότερη.

 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον Διοικητή και ευχήθηκε ο Άγιος Νικόλαος να ‘ναι προστάτης όλων μας στις τρικυμίες της ζωής.


Πηγή ➤ POLICE-VOICE NEWS GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου