Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Οι αστυνομικοί μας απέδειξαν και πάλι την ευαισθησία τους φροντίζοντας νεογέννητα κουταβάκια ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ! ΦΩΤΟ

Οι αστυνομικοί μας απέδειξαν και πάλι την ευαισθησία τους φροντίζοντας νεογέννητα κουταβάκια ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ! ΦΩΤ


Police-Voice blog ➤
Σε μια ενέργεια μάλλον πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα προέβησαν οι Αστυνομικοί και ο Διοικητής του Α.Τ. Βρυσών στα Χανιά.
Όπως αναφέρει η Πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Νατάσα Βυσσίνου Μπομπολάκη, "προχθές επικοινώνησε μαζί μας ο Διοικητής του τμήματος κ. Μπούχλης και μας ενημέρωσε, ότι παράτησαν μια κούτα με νεογέννητα κουταβάκια στο αστυνομικό τμήμα  και ζήτησαν βοήθεια απο το φιλοζωικό μας σύλλογο.
Ήδη είχαν προμηθευτεί γάλα για τα μικρά, το οποίο όμως δεν ήταν κατάλληλο για 2-3 ημερών κουταβάκια.
Σε μια κοινή προσπάθεια   όλων μας, των αστυνομικών, της Αντιδημάρχου Δήμου Αποκορώνου κας Τερεζάκη, του κτηνιάτρου κου Μουσουράκη  και δική μας τα νεογέννητα  φιλοξενήθηκαν για μια νύκτα στο αστυνομικό τμήμα, όπου με τις οδηγίες του κτηνιάτρου οι αστυνομικοί τάιζαν τα μικρά και την άλλη μέρα βρέθηκε  εθελοντής που ανέλαβε  την φροντίδα τους.
Τέτοιες στιγμές υψηλού πολιτιστικού δείκτη δείχνουν τα βήματα που έχουν γίνει στο νομό μας απο πολίτες και αρχές στην αντιμετώπιση των ζώων.
Συγχαρητήρια  κυρίως και πρώτα από όλους στους αστυνομικούς, βεβαίως στο Δήμο Αποκορώνου που πλέον η διαχείριση των αδέσποτων θα πρέπει να γίνει παράδειγμα για άλλους Δήμους και ιδίως για το Δήμο Χανίων, στον κτηνίατρο και τους εθελοντές που καθημερνά δίνουν μια άνιση μάχη για να βοηθήσουν τα χιλιάδες αδέσποτα .."
Πηγή:  flashnews.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου