Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Το γνώριμο κόλπο με το υποτιθέμενο τροχαίο ατύχημα !ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ Βουλγάρες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 12 ηλικιωμένους

Το γνώριμο κόλπο με το υποτιθέμενο τροχαίο ατύχημα !ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ  Βουλγάρες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 12 ηλικιωμένους


Police-Voice blog ➤

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν τις δράστιδες ηλικίας 23 και 27 χρόνων και τις συνέλαβαν, μόλις παρέλαβαν από ένα θύμα τους το χρηματικό ποσό που είχαν απαιτήσει εκβιαστικά

Το γνώριμο κόλπο με το υποτιθέμενο τροχαίο ατύχημα που προκάλεσαν τα παιδιά τους, χρησιμοποιούσαν δυο αδίστακτες νεαρές Βουλγάρες και οι συνεργοί τους για να εξαπατήσουν ηλικιωμένους στην Τρίπολη, στους οποίους τηλεφωνούσαν παριστάνοντας  τους δικηγόρους, τους αστυνομικούς ή τους γιατρούς.


Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν τις δράστιδες ηλικίας 23 και 27 χρόνων και τις συνέλαβαν, μόλις παρέλαβαν από ένα θύμα τους το χρηματικό ποσό που είχαν απαιτήσει εκβιαστικά, δήθεν για να αποφύγει τις νομικές συνέπειες ο γιος του που τάχα είχε προκαλέσει τον σοβαρό τραυματισμό ανήλικου. Όμως, ο ηλικιωμένος είχε καταλάβει το κόλπο και είχε ειδοποιήσει τις αρχές που επενέβησαν άμεσα.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξακριβώθηκε ότι από τις 15 Νοεμβρίου η σπείρα είχε αποπειραθεί να εξαπατήσει και άλλους ένδεκα ηλικιωμένους, οι οποίοι δεν είχαν «τσιμπήσει» το δόλωμα, αλλά δεν είχαν ενημερώσει και την Ασφάλεια. Το συνολικό ποσό που τους ζητούσαν έφτανε τα 220.000 ευρώ! Οι δύο Βουλγάρες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης που τους άσκησε δίωξη για σύσταση συμμορίας και απάτη σε βαθμό κακουργήματος, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο αριθμό συνεργών τους που αναζητούνται. 
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου